Cum poți vota cu Digi mobil la Eurovision

Cum poți vota cu Digi mobil la Eurovision

Trimite și altora
  • 10
    Shares

Anul trecut Digi mobil Spania a primit numeroase reclamații din partea telespectatorilor care doreau să voteze prin SMS la finala Eurovision și erau utilizatori ai popularei rețea de telefonie mobilă. Aceștia au acuzat imposibilitatea trimiterii votului prin SMS de pe telefoanele conectate prin Digi mobil pre-plătit.

Anul acesta situația se va repeta, la semifinala de astăzi utilizatorii Digi mobil cu cartele pre-plătite și Combo-uri activate de toți banii nu vor putea trimite SMS către centrala Eurovision cu votul pentru concurenții români.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Motivul este că SMS-ul vot pentru concurentul preferat la Eurovision nu este gratis, este unul taxabil, costă bani; undeva între unu și doi euro, bani care nu pot fi trași din creditul cartelei Digi mobil pre-plătite cu bonurile deja activate. De regulă după activarea bonurilor dedicate (care sunt de fapt avantajele oferite de cartela operatorului) nu rămâne credit în contul de client, la o încărcare de 10 euro și activarea unui combo care costă deasemenea 10 euro contul de client rămâne zero.

Soluție:

Încărcați câțiva euro în plus aparte de combo-ul pe care îl folosiți în mod obișnuit și veți putea trimite SMS cu votul pentru concurenții noștri. Nu uitați că veți dori să votați din nou în seara marii finale!

În această seară votul dumneavoastră va putea contribui la calificarea în finala a reprezentanţilor României la concursul internaţional Eurovision
VOTEAZĂ ROMÂNIA, votează “The Humans”! Votul tău contează!
#TheHumans
#Romania
#Eurovision2018
Trupa “The Humans”, care reprezintă România la Eurovision 2018, va intra în competiţia celei de-a doua semifinale, desfăşurată în această seară, pe poziţia a doua.

În această seară vor fi desemnate încă zece finaliste, ce se vor alătura în finala de sâmbătă primelor 10 alese marţi noaptea, de către juriul de specialitate şi public, anume reprezentanţii următoarelor ţări: Albania – Eugent Bushpepa, cu “Mall”, Austria – Cesár Sampson, cu “Nobody But You”, Bulgaria- EQUINOX, cu “Bones”, Cipru – Eleni Foureira, cu “Fuego”, Republica Cehă – Mikolas Josef, cu “Lie To Me”, Estonia – Elina Nechayeva, cu “La Forza”, Finlanda – Saara Aalto, cu “Monsters”, Irlanda – Ryan O’Shaughnessy, cu “Together”, Israel – Netta, cu “Toy” şi Lituania – Ieva Zasimauskaite, cu “When We’re Old”.

Calificate din oficiu în marea finală sunt cele cinci ţări fondatoare Eurovision – grup cunoscut şi sub numele de “Marele 5”, anume Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie – şi ţara gazdă, Portugalia.

  • 10
    Shares