Ministerul pentru diaspora strânge gunoiul în București.

Ministerul pentru diaspora strânge gunoiul în București.

Trimite și altora


„Deșeurile nu țin cont de granițe”

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) a semnat astăzi, 3 septembrie a.c., un protocol de colaborare cu Asociația Viitorul în Zori, organizator al unui proiect care militează pentru ecologizarea mediului înconjurător.

„Munca echipei de la „Let’s do it Romania!” este impresionantă nu doar prin prisma rezultatelor lor […] ci și datorită modului în care sprijină dezvoltarea educației civice în România. Ne face o deosebită plăcere să ne alăturăm acestei inițiative și îi îndemn pe românii din țară și pe cei de peste hotare să sprijine activitățile dedicate colectării de deșeuri, trierii selective și reciclării”, a subliniat ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia-Elena Intotero.

„Cu prilejul acestui protocol – cum enunță textual comunicatul ministerului – pe data de 15 septembrie 2018 când are loc Ziua Națională de Curățenie (sic.), reprezentanții MRP vor participa la o amplă acțiune de ecologizare în Municipiul București”.


Românii din diaspora au în casa TV românescdolce telekomStai informat, tine legătura cu țara / Tv prin satelit oriunde în Europa /


„Ne bucurăm că această ediție a Zilei de Curățenie care se desfășoară în context internațional, 150 de țări unindu-se pentru a curăța planeta de deșeuri în aceeași zi, pe 15 septembrie 2018, se bucură de sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Deșeurile nu țin cont de granițe, de aceea invităm toate comunitățile de români stabilite în afara granițelor țării să se alăture celei mai ambițioase mișcări civice globale, care va contribui la formarea masei critice de cetățeni responsabili față de mediul înconjurător”, a declarat Andrei Coșuleanu, reprezentant Let’s do it Romania!

...


Trimite și altora