Mos Craciun a crescut vanzarile pentru carti ilustrate cu 30%

Mos Craciun a crescut vanzarile pentru carti ilustrate cu 30%


Anul acesta, in preajma Sarbatorilor de iarna, Univers Enciclopedic a avut un record de vanzari de carti pentru copii. Din totalul de vanzari din luna decembrie, cartile ilustrate constituie un procent de 30%, o crestere considerabila fata de anii anteriori.

Statisticile interne indica, in ultimii ani, o tendinta generala de crestere pentru cartile pentru copii, care au inceput sa fie din ce in ce mai vandute. O influenta mare pe care am observat-o o reprezinta interesul parintilor fata de noile metode de educare a copilului. Pedagogia Waldorf este un exemplu. In Romania, in ultimii ani, tot mai multi parinti si educatori apeleaza la invatamantul alternativ.

Carti ilustrate pentru copii pot fi un start excelent pentru inceperea educatiei copilului, pentru ca aceste carti contin imagini care fac povestile usor de inteles de catre cei mici.


Românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?dolce telekomStai informat, tine legătura cu țara, romanește / Tv satelit oriunde în Europa /


satelit televizor

Editura Univers Enciclopedic are o gama larga de carti de povesti ilustrate pentru copii, validate de gusturile copiilor din zeci de tari. An de an participam la cele mai mari targuri de profil (precum Bologna sau Frankfurt). Astfel, exista o variatate de carti pentru orice categorie de varsta si pentru placerile copiilor. Aceste carti contin texte simple pentru a fi usor citite de cititorii incepatori si au si o multime de imagini pentru a intelege firul unei povesti si morala acesteia.

...

Cartile ilustrate pot fi comandate atat individual, cat si in pachete promotionale. Grupate pe categorii, le veti gasi pe tzeava.com sub nume usor de identificat, precum „Eroi haiosi”, „Amici dragalasi”, „Caluti fermecati”, „Prieteni magici” etc. Atunci cand aleg carti ilustrate pentru copii, parintii le mai pot cumpara celor mici si dictionare ilustrate, dar si carti de parenting, carti pentru copii in limba engleza sau seturi de carti si calendare cu iubitele personaje Disney.