Nu mi-e frică! – Manifestația împotriva terorismului la Barcelona – Parcurs si info practice

Nu mi-e frică! – Manifestația împotriva terorismului la Barcelona – Parcurs si info practice

Trimite și altora

Primăria Barcelona și guvernul catalan au remis un număr de recomandări orientative pentru a facilita buna desfășurare a maifestației „NU MI-E FRICA!” împotriva terorismului, prevăzută pentru sâmbătă, 26 august, în centrul capitalei catalane.

Se recomandă fiecărui participant să poarte un act de identitate asupra sa și să respecte indicațiile personalului însărcinat cu securitatea evenimentului. Pentru a evita starea de disconfort termic datorată temperaturii ridicate, organizatorii recomandă utilizarea unei vestimentații lejere și confortabile, șepci sau pălării așa cum și apă în butelii de plastic.


Publicitate
dolce telekom


Manifestanții însoțiți de copii vor trebui să îi țină pe aceștia de mâini și se recomandă deasemenea atenție la persoanele în vârstă, la cele cu handicap. Dacă veniți în grup stabiliți înainte un punct de întâlnire, în caz că vă pierdeți de prieteni în muilțime.

Metroul din Barcelona a anunțat că va suplimenta cu 40% numărul de trenuri disponibile pentru liniile 1,2,3,4 și 5. Responsabilii cu transportul public recomandă evitarea stației Diagonal, Passeig de Gracia și Catalunya începând cu ora 17, stații în care se prevede un mare aflux de călători. Se recomandă utilizarea stațiilor Verdaguer, Girona, Universitat sau Urquinaona.

Anumite linii de autobuz vor fi deviate între orele 16 și 21, notăm H8, H10, H12, H16, V13, V15, V17, 6, 7, 19, 20, 22, 24, 33, 34, 41, 42, 47, 50, 54, 55, 59, 62, 66, 67 et 68. Este deci recomandabilă utilizarea metroului.

Parcursul manifestației

Începând cu 16,30, un grup de barcelonezi vor propune « câlins gratuits » (Îmbrățișări gratuie) la Jardinets de Gracia (Passeig de Gracia 116). Nu îi ocoliți!

imbratisari

Manifestația va porni în marș de la intersecția Diagonal cu Passeig de Gràcia la orele 18. Va curge spre Placa Catalunya unde sunt instalate scenele unde s evor ține discursurile împotriva terorismului și barbariei manifestărilor violente împotriva victimelor nevinovate.

 

multumiri prietenilor de la equinox