Cum faci plata abonament dolce tv telekom

Cum faci plata abonament dolce tv telekom

Trimite și altora


Traiesti afara si ai dolce telecom prin satelit.

Facturile la televiziunea prin satelit iti vin la adresa din buletin, in tara. Ce trebuie sa ai clar este ca indiferent de tara tara in care traiesti, contractul tau este legat de o banca romaneasca unde telekom are cont. Acolo ajung intotdeauna platile abonamentelor.

Cum faci plata abonament dolce tv telekom?

Prima optiune este evident sa rugati pe cineva, un familiar, prieten, ruda sa iti plateasca facturile. Este o optiune buna dar poate ca nu este cea mai potrivita pentru toate cazurile, se poate intampla sa nu mai aveti pe nimeni apropiat in tara care sa va faca serviciul asta, sau sa trebuiasca sa trimiteti 50 de euro pentru o plata de 30 doar ca cineva sa va faca serviciul.

digi dolce focus 2017

Exista insa doua modalitati de a face plata, indiferent de tara unde traiesti: cu card VISA/Mastercard, prin Myaccount pe internet sau prin transfer din contul tau bancar personal in contul Telekom in Romania. Ambele sunt recomandabile si au particularitatile lor. Le detaliez pe fiecare in parte.

smart up

Plata abonament dolce tv telekom prin Myaccount cu VISA:

Myaccount este un cont personal online pe care orice client dolce telekom il poate crea in pagina www.telekom.ro, un instrument util pentru urmarirea serviciilor pe care le are contractate, plata facturilor sau solicitarea de noi servicii telekom. Ca sa il faci, iti pui adresa de mail si o parola in fereastra myaccount, dupa care il confirmi din link-ul primit in mailul tau personal. Urmatorul pas este personalizarea contului. Odata creat click pe „personalizeaza cont” si introduci codul de client. Codul de client este numarul pe care il gasesti in contractul telekom (incepe cu „4” sau cu „R”) format din 14 caractere.

 

Daca ai mers corect pana aici, vei gasi in myaccount suma de plata in lei pentru factura curenta. Poti plati suma care apare acolo sau sa stergi si sa platesti o suma mai mare din care sa se traga urmatoarele facturi (plata anticipata pentru mai multe luni). Dai click si intri in platforma securizata pentru plati online. Alegi plata cu cardul si pui datele cardului VISA/Mastercard. Nu conteaza ca e asociat contului in euro iar plata este lei.

Precizare:
1. daca ai platit cu card (VISA/Mastercard) nu mai trebuie sa suni in call-center pentru confirmare plata, e automata.
2. daca serviciile au fost oprite pentru neplata si nu ai myaccount facut, nu poti personaliza portalul, prin urmare varianta asta de plata este utila doar daca ai deja myaccount facut deja din timp.

Din afara tarii solutia rapida pentru plata abonamentelor tv o puteti gasi la tzeava.com, ofera alegerea a variate valori de incarcare / plata bonament, vedeti aici: tzeava.com


Trimite și altora

3 Comments on this Post

  1. Gabriela. Serban

    Buna seara am si eu o problema o fosta colega de serviciu nea facut un abonament la televiziune noi in momentul de fata suntem in spania si dansa nu vrea sa ne mai plateasca abonamentul care iam dat o copie dupa buletin sa faca pe numele nostru dar ea la facut pe numele ei si nu stim cum sa procedam dar daca va trimit codul acela dupa cartela din aparat ar fi bine indrumatine si pe noi va rugam frumos ca nu am vrea sa ramanem fara programele dvs

  2. Cred că MaxDSS Barcelona vă poate orienta, sunați la 642359264

  1. By Telekom tv in strainatate on 16/02/2019 at 1:32 pm

    […] un pachet mediu de 90 de canale de televiziune romanesti in pachetul M, la un abonament de aproximativ 10 euro pe luna, Telekom este astazi una dintre favoritele utilizatorilor de […]

Comments are closed.