Sâmbătă, 3 decembrie, Reus – Tarragona. Petrecere Extraordinara cu ocazia Zilei Nationale

Sâmbătă, 3 decembrie, Reus – Tarragona. Petrecere Extraordinara cu ocazia Zilei Nationale

Trimite și altora

Ziua Națională a României se sărbătorește și anul acesta la Reus – Tarragona unde comunitatea organizează un eveniment la care se așteaptă să fie prezentă toată suflarea cu o inimă care bate românește.

 Asociația Socio – Culturală „Mihai Eminescu” organizează evenimentul dedicat Zilei Naționale, devenit deja tradițional.

„Ziua Națională a României se sărbătorește pe 1 Decembrie și marcheaza un moment istoric: Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei si Maramureșului cu România în 1918. În țară, Unirea va fi sărbătorită prin parade și diverse evenimente artistice. Noi chiar dacă suntem într-o altă țară, avem datoria să transmitem copiilor nostri istoria țării noastre. De aceea, împreună cu membrii organizației și alături de sponsorii care ni s-au alăturat anul acesta, organizăm acest spectacol pentru a marca acest eveniment important” ne spune dl. Dan Ancu, președintele Asociației Socio-Culturală a românilor din Tarragona „Mihai Eminescu”.

satelit televizor

Anul acesta organizatorii și-au unit forțele cu un partener de marcă, un important distribuitor de produse alimentare românești din Spania, pentru a asigura un program artistic reprezentativ și consistent.

Invitatul special din România este solistul Alexandru Capitan care va fi acompaniat de formația Cristi de la Vâlcea . Vor fi prezente de asemenea îndrăgitele soliste de muzică populară Elena Bosinceanu și Ani Socai.

Meniul va fi unul tipic românesc, dar și de post (gustare țărănească, sarmale, fasole cu ciolan, murături, tort de casa românesc, vin, țuică, bere)

Expoziție cu vânzare de artizanat și artă populară RoBarna

La super Tombola care va fi organizată vor participa toate biletele cumpărate și vor oferi premii consistente (le vedeți în pagina evenimentului, aici)

Toate biletele participanților vor intra automat la tombolă și se pot procura de la magazinele Moș Ion din Tarragona și Barcelona dar si la numărul de telefon: +34642846761

Evenimentul va avea loc la Reus Tarragona, locatia exacta (cu harta activa pentru navigator pe mobil) o gasiti in pagina evenimentului, aici

Petrecerea se desfășoară în incintă, prețul biletelor precum și locurile de unde le puteți rezerva aici
reus-inline

Parteneri Media: RoBarna și Myk Studio