Marin Sorescu Sant Jordi

Marin Sorescu Sant Jordi

Trimite și altora

Oferta editorială bogată de pe mesele librarilor din Rambla catalană astăzi, de Ziua Mondială a Cărţii aduce şi reeditarea antologiei de versuri ale lui Marin Sorescu ‘Per entre els dies’.

Marin Sorescu, reeditat

Una dintre republicările de anul acesta ale lui Lleonard Muntaner este Per entre els dies, o antologie poetică a lui Marin Sorescu, tradusă de Corina Oproae şi Xavier Montoliu şi publicată pentru prima dată în 2013. În această a doua ediţie au fost adăugate douăzecişipatru de noi poeme care nu apar în prima ediţie.

“Încă de la prima ediţie de acum trei ani, nu am încetat să organizăm sau să fim invitaţi la manifestări dedicate poeziei lui Sorescu – recitaluri, prezentări, şezători literare, mese de traducători, etc -” ne asigură editorul cărţii, care consideră, prin prisma volumului de vânzări ale antologiei de versuri, că autorul român este unul care captivează cititorul.

...


Românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?dolce telekomStai informat, tine legătura cu țara, romanește / Tv satelit oriunde în Europa /


Alte propuneri editoriale aici