De la Cluj la Barcelona: Distribuitorul de fotolii de masaj Komoder a deschis showroom în Barcelona

De la Cluj la Barcelona: Distribuitorul de fotolii de masaj Komoder a deschis showroom în Barcelona

Trimite și altora


  • Distribuitorul de fotolii de masaj Komoder, o afacere fondată în urmă cu 7 ani la Cluj-Napoca de antreprenorul Adrian Rus, a deschis în această primăvară un showroom la Barcelona, parte a strategiei de extindere la nivel european. Compania va mai deschide în acest an magazine şi în România, Belgia şi Bulgaria.

Noul showroom din Barcelona este amplasat în centrul oraşului şi are o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, investiţia fiind de 30.000 de euro.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


”Fotoliile de masaj nu mai sunt un lux astăzi, au devenit o necesitate. Coloana vertebrală, musculatura paravertebrală şi zona cervicală sunt foarte solicitate în timpul zilei, iar un fotoliu de masaj îşi propune să aducă beneficii prin tratarea acestor zone. Ne bucurăm că activitatea noastră susţinută a contribuit la educarea pieţei în a vedea că un fotoliu de masaj este o investiţie în sănătate, confort şi relaxare”, a declarat Adrian Rus, fondator şi CEO Komoder.

Distribuitorul de fotolii de masaj a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro şi preconizează afaceri de 3 milioane de euro în acest an. Odată cu extinderea la nivel european, compania va creşte şi flota auto proprie şi numărul de angajaţi care asigură montajul, manipularea şi trainingul.

În România, Komoder are magazine de prezentare în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara

”Cei mai mulţi dintre clienţii Komoder sunt oameni care petrec mult timp la birou. Ajutăm multe companii de IT, outsourcing şi chiar agenţii de creaţie să investească în sănătatea angajaţilor şi să le ofere un mediu de lucru plăcut şi benefic pentru sănătate. Komoder oferă şi o gamă diversificată de produse pentru persoane cu afecţiuni ale coloanei vertebrale şi ale sistemului muscular. Pentru această categorie, lucrăm împreună cu un medic specializat, pentru a identifica în mod corect nevoia clientului nostru”, a mai spus Adrian Rus.


Trimite și altora