Trimite și altora

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Comunicate de presa destinate companiilor, institutiilor, asociaţiilor, reprezentantilor acestora. Trimite solicitarea şi publică comunicate de presa. Acestea sunt texte originale, corespunzând exclusiv opiniilor formulate de către remitenţi. RoBarna.com nu îşi asumă sub nici un concept ideile exprimate în Comunicatele de presă nesemnate RoBarna.

[/vc_column_text][vc_column_text]

În spiritul politicii editoriale pe care revista RoBarna îl urmează remarcăm că există opinii sau evenimente cărora că nu le acordăm atenţia cuvenită dar care au nevoie de un spaţiu public de exprimare. Raţiunea existenţei Comunicat-Robarna.com este să ofere comunităţii un instrument pentru a face publice evenimente, fără ca aceasta să implice asumarea conţinutului de către RoBarna. Comunicatele sunt semnate şi asumate exclusiv de către solicitant, intervenţia editorială limitându-se la aspecte tehnice.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]Comunicat-robarna.com este o platformă gratuită de comunicare şi informare, ce se adreseaza tuturor asociaţiilor, companiilor dar şi publicului de limbă română. Prin serviciul pus la dispoziţie de robarna.com vă puteţi face cunoscute evenimentele, activităţile şi produsele. Comunicat-robarna.com este de asemenea un instrument extrem de util pentru jurnalişti, punând la dispoziţia acestora informaţii importante despre lansări, produse nou apărute pe piaţă sau evenimente de interes pentru publicul larg.

Se pot publica comunicate de presa sau articole care anunţă evenimente. Aceste comunicate sunt trimise spre publicare de catre posesorii conturilor, printr-o procedura facila, activarea fiecarui comunicat fiind facută manual, dupa revizuire. În comunicatele de presă pot fi inserate linkuri şi imagini relevante pentru articolul trimis spre publicare.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Avantajele serviciului Comunicat RoBarna.com:

  • Publicarea comunicatelor de presa pentru instituţii şi asociaţii non-profit se face gratuit;
  • Aparitia comunicatelor este activata manual, garantând o calitate inalta a continutului site-ului;
  • Comunicatele de presa permit atasarea logo-ului companiei, organismului sau asociaţiei si a imaginilor relevante articolului publicat;
  • Comunicatele de presă publicate nu se şterg automat, oferind în timp, transfer de page rank pentru site-ul companiei şi vizitatori noi;

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Dacă nu aţi scris până acum un comunicat de presa gasiţi cateva idei aici .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Trimite și altora