Te gândești să te întorci? Smart-up!

Te gândești să te întorci? Smart-up!

Trimite și altora


Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj, în parteneriat cu Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi și Asociaţia Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad

Vă invită:

Participați la unul dintre Evenimentele de informare publică și dezvoltare antreprenorială din cadrul proiectului SMART-UP DIASPORA, organizate în Spania.

Vă așteptăm Sâmbătă 3 februarie 2018 la Barcelona, ora 16:00, Hotel Ilunion Bel Art (Carrer de Lepant, 406, 08025) sau la Madrid Duminică 4 februarie 2018, ora 17:00 la Ambasada României în Spania (Avda.Alfonso XIII, 157, 28016).

smart upHaide la eveniment să afli mai multe despre cum poți accesa 40.000 euro nerambursabili în cadrul proiectului finanţat din fonduri europene, care sprijină românii din diaspora, să îşi deschidă o afacere în Romania.

Experții nostri îți vor oferi detalii despre program, procesul de înregistrare, desfăşurarea cursurilor, obţinerea finanţării cât și ce presupune derularea proiectului de investiţii.

smart up

Invitatul nostru special este Eusebiu Burcaș – fondatorul primului program de educație financiară din România, Burcash- Managementul banilor. Cu o experiență de peste 25 de ani în antreprenoriat, Eusebiu este consultant de management certificat internațional și are la activ nenumărate proiecte antreprenoriale.

Nu pierde șansa de a-ți deschide propria afacere în România. Înscrie-te cât mai repede la Smart-Up Diaspora Barcelona sau Madrid pentru că locurile sunt limitate.

Participarea la eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul completând formularul de înscriere.

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3ZjETLXuf2CIvaC_tNBUD70X1VIZAZBfGbvMajWkQ5QYDzA/viewform?c=0&w=1

Mai multe detalii despre proiect, puteți afla accesând site-ul http://diaspora-start-up.ro/

SMART-UP Diaspora este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

 

Vino să ne cunoaștem!


Trimite și altora