Trimite și altora

[vc_row][vc_column][vc_column_text]


Utilizarea site-ului Robarna.com presupune acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

Este interzisa preluarea materialelor Robarna.com fara citarea sursei.

Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al forumului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile de autor si drepturile conexe sau nu au incuviintarea titularului acestor drepturi pentru a publica materialul pe Internet.

Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte mesaje comerciale sau necomerciale de acest tip.

Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob, rasist, discriminatoriu, ca si mesajele obscene.

Sunt interzise linkurile catre alte site-uri postate in scop comercial.

Robarna.com nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor.

Utilizatorul / Contribuitorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului site-ului.

Utilizatorul si Contribuitorul acorda Robarna.com o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu asupra oricarui continut incarcat pe Robarna.com care ar indeplini conditiile de originalitate si creativitate pentru a beneficia de protectie prin drept de autor sau alte drepturi conexe.

Nu aveti voie sa publicati, transmiteti sau faceti referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Robarna.com sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

Nu este permisa publicarea, transmiterea sau referirea la nici un fel de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane.

Robarna.com nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a unor mesaje, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate.

Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului mesajului si nu exprima in nici un fel pozitia Robarna.com.

Robarna.com isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor mesaje deja publicate, fie ca este vorba de o parte a mesajului (in acest caz stergerea va fi facuta intr-un mod explicit, cu o notificare in cuprinsul mesajului) fie intregul mesaj (in acest caz, stergerea mesajului se va face fara vreo notificare). Acesta va fi un proces manual, astfel incat este posibil ca mesajul discutabil, conform conditiilor de mai sus, sa ramana un timp pe site.

Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata. La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum.

Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forum (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestor termeni.

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

Conţinutul acestui site, inclusiv ştirile, cotaţiile, datele şi alte informaţii, este furnizat de către furnizorii săi de conţinut. Acest site pune la indemana cititorului instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse.

RoBarna.com nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Robarna prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site.

RoBarna şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de SITE şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. RoBarna.com îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi RoBarna.com face toate eforturile pentru a obţine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia.

Fiecare utilizator al RoBarna.com este de acord ca, la cererea RoBarna.com, să exonereze de răspundere www.robarna.com şi pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare.

Administratorii site-ului vor sanctiona orice incercare de trolling fie prin nepublicarea mesajelor fie, in cazuri grave, prin stergerea contului utilizatorului sau prin blocarea IP-ului.

RoBarna îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza aceste condiţii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.

Log files:

Utilizăm adresele IP pentru a analiza tendinţe, a administra site-ul, a urmări mişcările utilizatorilor şi a aduna informaţii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legătură cu informaţiile personale.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Trimite și altora