Greva generală, 8 Noiembrie: AVE și numeroase alte căi de comunicație în Catalunya, blocate

Greva generală, 8 Noiembrie: AVE și numeroase alte căi de comunicație în Catalunya, blocate

Trimite și altora


  • Greva generală: întreruptă circulația AVE la Girona și tăiate numeroase căi de circulație rutiere în Catalunya

  • Deplasări complicate astăzi din cauza grevei declanșate ca protest pentru arestările decretate

Greva generală de astăzi miercuri, 8 noiembrie, a afectat traficul atât pe numeroase căi rutiere catalane cât și pe căile ferate de Rodalies (trenurile metropolitane) și FGC încă de la prima oră.


Aproape toți românii din diaspora au în casă TV românesc
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Greva generală a fost convocată de sindicatul minoritar Intersindical CSC sprijinit de alte centrale sindicale, majoritatea din învățământ iar asociații independentiste precum Omnium Cultural și ANC au chemat la un așa numit „paro de pais”. Cele două sindicate majoritare, CCOO și UGT, nu s-au alăturat grevei generale, titrează elperiodico.com

Rețeaua de căi rutiere din Catalunya prezenta la orele 9 dimineață cozi kilometrice pe multe dintre șoselele care o compun, A-2, AP-2, AP-7, B-20, C-31 sau C-32, din cauza acțiunii pichetelor de grevă. Manifestanții au provocat de asemenea tăierea traficului în Barcelona pe arterele principale, Ronda Litoral și Ronda de Dalt, Diagonal, Gran Via și Meridiana, unde pichetele au ocupat asfaltul blocând circulația.

greva generala
Colaps general pe căile de acces în Barcelona 8 noiembrie 2017

De asemenea plaza Cerdà este afectată de blocaje, iar la Sant Cugat calea ferată ocupată de protestatari a provocat întreruperea tempoarară a circulației trenurilor pe linia Valles.


Trimite și altora