Turneul de Table Barcelona (3)

Turneul de Table Barcelona (3)

Trimite și altora


Al 3-lea Turneu de Table Barcelona de duminică a reunit jucători din Igualada, Terrassa și Santa Coloma de Grammenet care s-au întrecut într-o competiție ca de obicei strânsă, puțini dintre favoriți ajungând în faza finală. Unul dintre punctele de atracție ale acestor concursuri este exact acesta: oricine poate câștiga, inclusiv unul care nu a mai jucat table de zece-cinsprezece ani.


Aproape toți românii din diaspora au în casă TV românesc
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Cornelia Tene din Terrassa, aflată la cea de a doua participare consecutivă la turneele de table din Barcelona, a câștigat după un meci echilibrat cu Dan Ifrim din Igualada, unul dintre câștigătorii unuia dintre turneele anterioare și care, de data aceasta a trebuit să se mulțumescă cu o treime din câștigurile în bani. Participarea a fost de data aceasta de 5 euro de participant care s-au împărțit pentru finalist – o treime iar câștigătorul două treimi.

punct barcelona

Această ediție a turneului de table a fost sponsorizată de Restaurant Transilvania din Barcelona care a oferit cutia de table „pro” de competiție câștigătorului, câștigătoarei de data aceasta, Cornelia Tene din Terrassa, împreună cu felicitările de rigoare.

table barcelona

Localul de joc a fost asigurat în bune condiții de Cafe-Restaurant de la Baza Sportivă CER din Santa Coloma de Grammenet, un local primitor, apt pentru ocazii speciale, o bună opțiune pentru cine caută o locație pentru o onomastică cu prietenii sau un alt eveniment familiar.

centrul cultural barcelona

Rămâneți aproape pentru a vă înscrie pe următoarea listă de joc, turneul următor se anunță captivant. Urmăriți pagina de facebook a librăriei PUNCT din Barcelona: PUNCT BARCELONA și înscrieți-vă în grupul Centrul Cultural RoBarna din Barcelona pentru noutăți despre comunitatea românească din Catalunya.

table santa coloma


Trimite și altora