Haloween | miercuri, 1 Noiembrie zi liberă în Spania


  • Miercuri, 1 Noiembrie, Ziua Tuturor Sfinților, este zi liberă în Spania
  • Propunerile noastre pentru petrecerea de Haloween

Există viață dincolo de subiectele politice care ne ocupă tot timpul.

Săptămâna viitoare, marți seara, străzile din Barcelona se vor umple de copii costumați ca Dracula, vampiri sângeroși sau stafii înfricoșătoare. Obligatoriu, cu fețele pictate atent de mâini grijulii de mămici atente, este noaptea de Haloween. Sărbătoare împrumutată din îndepărtata americă, o alegorie anglo-saxonă contestată dar acceptată cu brațele deschise în marea majoritate a țărilor europene.

dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Sunteți fani de Castanyada sau mai mult de sărbătoarea morților în stil american?

Vedeți o selecție de manifestări din care puteți alege unde vă veți petrece ziua (și noaptea) Tuturor Sfinților.

[one_half] haloween nava [/one_half]

[one_half_last] Túnel del Terror

Pentru al 5-lea an consecutiv Via Barcino din Centrul Civic Trinitat Vella se transformă într-un spectaculos tunel al terorii în care nimic nu este ceea ce pare. Tunelul Terorii este rezultatul unui proiect comunitar unde asociațiile vecinale din cartier se alătură angajaților Centrului Civic în activitățile destinate decorării spațiilor și asigurareqa unei nopți „de teroare” tuturor vizitatorilor. Anul acesta emoția vine cu o veche corabie de pirați ancorată la țărmul unui „ocean” de mai mult de 1.000 de metri pătrați. Nu e de glumă. [/one_half_last]

[one_half]


Emoție și teamă la Tibidabo

Parcul de Atracții de la Tibidabo oferă cea mai înfricoșătoare noapte a anului și pregătește un program special pentru toată familia până la 5 noiembrie. Pe înserat, personajele cele mai înfricoșătoare vor bântui aleile parcului într-o reconfigurare coregrafică a peliculei „Blestemul Perlei Negre”. Orarul de funcționare al parcului se prelungește doar pentru cei mai curajoși (recomandat pentru vârste peste 8 ani).

[/one_half]

[one_half_last]haloween tibidabo [/one_half_last]


[one_half]

Vizita nocturna de Haloween la Palau de la Musica

Sărbătoarea Tuturor Sfinților va găsi un Palau de la Musica surprinzător, întunecat și pasionant.Spații neobișnuite, dansuri macabre, muzică veche, săli luminate de lumânări, arhitectură gotică și simboluri stranii,.. cu toate acestea și altele vă întâmpină Palau de la Musica dacă vă înscrieți la această vizită nocturnă „la ora vrăjită” (la 23,59) pentru a descoperi dacă este adevărat că la Palau de la Musica se poate intra în contact cu lumea de dincolo

[/one_half]

[one_half_last]haloween palau de la musica [/one_half_last]

Castanyadas populare au loc în majoritatea localităților catalane, în Barcelona puteți participa de exemplu la cele organizate în Eixample sau l’Hospitalet de Llobregat.

Rambla din Terrassa și cea din Sabadell găzduiesc, deasemenea, manifestări dedicate sărbătorii castanelor.