Tabita Tour – călătorește eficient

Tabita Tour – călătorește eficient

Trimite și altora


A început perioada vacanțelor iar majoritatea românilor care trăiesc în Spania își programează invariabil drumul de vară spre localitatea părintească. Ceva mai puțin de o treime dintre cei care aleg ca destinație de vacanță România aleg luna iulie pentru călătoria spre țară, jumătate luna august iar restul septembrie.

Există în principal trei opțiuni pentru voiajul de aproximativ 2500km: avionul, mașina personală sau autocarele de lungă distanță.

Cea mai ieftină este, de departe, varianta cu autocarul iar dintre companiile care operează rute internaționale din Spania către România se evidențiază Tabita Tour (în Barcelona are stația în Estacion del Norte) prin frecvența constantă de circulație, durata previzibilă a voiajului și prețul convenabil.

Tabita Tour, parte a companiei Filadelfia Grup din Bistrița, operează o flotă de 61 de autocare și 25 de microbuze acoperind destinații diverse din Europa. În Spania dispune de 27 de agenții – vedeți lista aici – și peste 1.000 de puncte de acces răspândite peste tot.

Majoritatea autocarelor sunt dotate cu sistem climatronic, sistem de încălzire independent, scaune rabatabile cu tetiere, toaletă, frigidere, televizoare, DVD pentru vizionarea de filme, radio CD, cafetieră și mini-bucătărie, cușetă de odihnă pentru șofer, telefon.

Să conduci trei zile atâtea mii de km nu este tocmai la îndemână, taxele de autostradă sunt mari iar cheltuielile trec ușor de 500-600 de euro pentru o mașină particulară. Pe de altă parte prețurile biletelor de avion în perioada de vară cresc foarte mult. Cu atâtea variabile devine clar că o călătorie spre România la mai puțin de 100 de euro pe traiect este o opțiune serioasă.

Este de adăugat de asemenea că după preluarea de la Atlassib a diviziei europene de pacheterie, odată cu ajustarea adecvată a prețurilor și înființarea în România a punctelor fixe de predare/primire Tabita Tour devine și principala alternativă pentru trimiterea pachetelor înspre și dinspre țară.


Trimite și altora