Cea mai proastă echipă din lume îi oferă de lucru lui Murinho

Cea mai proastă echipă din lume îi oferă de lucru lui Murinho

Trimite și altora

Ibis Sport Club, o echipă de fotbal braziliană care se proclamă „cea mai proastă echipă din lume” şi a stabilit un record mondial de partide fără victorie, a decis să profite de prezenţa în Brazilia a antrenorului portughez pentru a-i oferi de lucru.

Propunerea a fost făcuta dupa toate regulile, inclusiv o propunere de contract pe care clubul l-a făcut public şi care include clauze compensatorii pentru controversatul tehnician pentru a pierde partidele.

„Nu garantăm continuitatea în clubul nostru în cazul în care echipa ar câştiga doua partide consecutive (cel mult) sau titluri”, asigură în propunerea sa clubul care are sediul în oraşul Paulista şi care nu este calificată pentru nici o divizie a Campionatului de Fotbal din Brazilia.

Clubul, care anul ăsta a disputat Segunda Division al campionatului regional al statului Penambuco (regiune braziliană), adaugă că, profitând de faptul ca Murinho este de moment fără muncă, îi oferă un contract de doi ani cu începere de la 28 decembrie (ziua inocenţilor) 2015.

Ca ofertă specială clubul oferă ca salariu lunar un coş de alimente, prime pentru fiecare meci pierdut, creştere de salariu pentru înfrângere la scor şi demisia imediată în cazul în care echipa câştigă vreun titlu.

Propunerea coincide cu sosirea celebrului antrenor de curând dat afară de la Chelsea în Pernambuco, unde va petrece câteva zile de vacanţă.

Cu toate că a ajuns să câştige un loc doi în campionatul statului Pernambuco, Ibis şi-a câştigat locul în Cartea Recordurilor Guiness calificativul de „cea mai proastă echipă din lume” pentru o succesiune de 23 de partide pierdute, între iulie 1980 şi iunie 1984, aprope 4 ani la rând.

Oferta Murinho

articolul original aici:


Trimite și altora