DIGI este noul sponsor principal al Rayo Vallecano

DIGI este noul sponsor principal al Rayo Vallecano
Trimite și altora


Multinaționala DIGI Communications este prezentă de acum în Liga SmartBank – liga a doua spaniolă

Echipamentul cu dungă roșie al echipei de fotbal Rayo Vallecano afișează de acum la vedere, logo-ul operatorului de telecomunicații DIGI. Începând de duminică, cu ocazia meciului de pe stadionul Vallecas împotriva echipei din Tenerife, logoul DIGI apare vizibil pe tricoul echipei din Madrid, făcând oficial acordul de sponsorizare dintre echipa spaniolă și multinaționala cu rădăcini românești.

digi rayo vallecano
Rayo Vallecano 2021

În esență, clubul madrilen a semnat cu Digi Communications un acord de sponsorizare care va fi în vigoare până la sfârșitul sezonului. Marca operatorului de telecomunicații ocupă un spațiu important pe uniformele jucătorilor, respectiv partea din fata, cea mai vizibila, logoul DIGI alaturându-se mărcii William Hill aflată deja pe mâneca stângă.

Pentru CEO-ul spaniol al firmei de telecomunicații, Marius Varzaru, „acest proiect important prin care devenim principalul sponsor al Rayo Vallecano este o sursă de mândrie pentru noi, precum și un mod de a ne arăta sprijinul pentru echipă, pentru fanii săi, pentru Vallecanos și Vallecanas. Este o alianță care ne va permite, fără îndoială, să continuăm să creștem împreună „.

digi rayo

Președintele Rayo Vallecano, Raúl Martín Presa, declară că „suntem foarte bucuroși că avem sprijinul unei companii în creștere precum Digi, cu care împărtășim și multe dintre valorile noastre”.

Clubul iberic Rayo Vallecano se află în prezent pe locul patru în Liga SmartBank – Liga secundă spaniolă și are ca obiectiv revenirea în Prima Divizie cât mai curând posibil.

Fondat în 1924, clubul din Vallecas a generat o cultură aparte. Deși din Madrid, echipa nu este identificată drept una din capitală. Vallecas a fost unul dintre cele mai sărace cartiere madrilene, o zonă de imigranți și muncitori. Echipa lor, Fulgerul – Rayo și-a făcut un nume datorită politicilor sociale.

digi madrid

Din punct de vedere fotbalistic, Rayo Vallecano a oscilat  continuu între prima și a doua divizie spaniolă.  Are un renumele de echipă cu un joc spectaculos, care marchează foarte mult, dar și încasează goluri.  Rayo Vallecano are o imagine unică, de tenacitate extremă, trezind pasiune și o fervoare atipică printre susținători, care depășesc cu mult granițele cartierului de origine.

Rayo Vallecano sunt numiți ”los franjirrojos”, după aspectului echipamentului. Ei îmbracă tricouri în rosu si alb, precum cele ale celor de la River Plate sau Atletico Madrid.

digi spania

Pe blogul companiei DIGI găsim îndemnul adresat echipei cu care speră că va străbate împreună un drum cât mai lung:

„La DIGI ne arătăm sprijinul pentru Rayo, un club cu care împărtășim valori 100% #EstiloDIGI precum apropierea, autodepășirea și munca în echipă. Haide Rayo, DIGI este cu tine!”

Rayo Vallecano este „Fulgerul din Vallecas”. În mesajul din rețelele sociale DIGI SPANIA subliniază această apropiere, afirmând: „Viteza noastră e comparabilă doar cu cea a unui fulger”.

digi mobil

Despre DIGI

DIGI și-a început activitatea în Spania în 2008 și de atunci a scris o istorie de succes marcată de o creștere constantă. Are peste 2 milioane de clienți și mii de puncte de vânzare. DIGI este o companie care aparține multinaționalei DIGI Communications, prezentă în România, Spania, Italia și Ungaria.

Cu peste 20 de ani de experiență în sectorul telecomunicațiilor, DIGI Communications este liderul pieței din România, unde furnizează servicii de internet prin fibră de până la 1 Gpbs, telefonie mobilă și fixă, televiziune prin cablu și satelit, precum și servicii energetice.

DIGI se caracterizează prin servicii de calitate și apropiere față de clienții săi. În Spania oferă servicii de telefonie mobilă precum și servicii de telefonie fixă și internet prin fibră optică simetrică de mare viteză în majoritatea provinciilor.

digi fibra


Trimite și altora