Dolce Sport, Telekom Sport satelit, ce s-a schimbat

Dolce Sport, Telekom Sport satelit, ce s-a schimbat

Trimite și altora


  • Din octombrie 2018 Telekom, fostul Dolce, împachetează sportul într-un pachet opționat numit Telekom Sport +
  • Telekom Sport+ include patru canale plus HD-urile corespondente și costa 1 euro pe lună

 

Telekom Sport +

Nu mai văd Telekom Sport, Dolce Sport cum îl cunoaștem de obicei. Asta se întâmplă pentru că din octombrie Telekom a împachetat canalele de sport într-un pachet opțional. Tot sportul care contează e acum într-un singur loc. Pachetul Telekom Sport+ include, pentru abonatii TV M, canalele Telekom Sport 1 și 2, Look si Look Sport.

Alege pachetul suplimentar Telekom Sport+ și nu rata niciun gol în vinclu, niciun penalty contestat. Bucură-te de cei mai bun jucători, cele mai spectaculoase stadioane și de experiențe live. Pe Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2 vezi cele mai bune meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, La Liga, Formula 1, CSM și Dinamo București în Liga Campionilor la handbal, România în Cupa Davis și Simona Halep în Fed Cup. Mii de ore de sport în direct, mii de ore de emoții cu doar 1 Euro/luna, TVA inclus.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Tehnologie compatibilă:

TV Cablu digital si TV Satelit

Activare:

Activează pachetul suplimentar Telekom Sport+ din contul tău MyAccount sau, din afara țării, la telefonul call center Telekom +0040212255930.

Dezactivare:

Poți dezactiva pachetul suplimentar oricând dorești din contul tău MyAccount secțiunea Servicii, in aplicatia mobila Android și iOS sau pe www.telekom.ro la secțiunea Servicii, prin telefon 021.404.1234 sau în magazinele Telekom Romania.

Bine de știut:

Lista de canale TV este valabilă la data de 01.10.2018 . Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă prin înlocuirea anumitor canale cu altele, de calitate similară. Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă si disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Pretul acestuiu pachet este de 1 EUR cu TVA/Luna. Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Preturile in Euro, cu o zecimala, sunt rotunjite în plus. Preturile in lei sunt calculate la cursul de referință de 4,7 lei/1,00 Euro si variaza in funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.

Vezi lista canale incluse:

  • Telekom Sport 1
  • Telekom Sport 1 HD
  • Telekom Sport 2
  • Telekom Sport 2 HD
  •  Look TV HD
  •  Look TV
  •  Look Sport
  •  Look Sport HD


Trimite și altora