Excellence Vip Services – privilegii exclusive.

Excellence Vip Services – privilegii exclusive.

Trimite și altora

     Am avut placerea sa il cunoastem pe Catalin Buzatu in Barcelona. Fost tenismen profesionist, conduce in Barcelona  Excellence Vip Services – agentie dedicata organizarii de evenimente personalizate, de calitate pentru clienti „cu dare de mâna”.

     -Ati venit in Barcelona la o varsta frageda. Cum vede Barcelona un sportiv profesionist?

     -Am ajuns la varsta de 12 ani. Venisem mai intai de proba pentru doua saptamani. In luna iunie din anul 1999, impreuna cu familia, am luat decizia de a veni la Barcelona  pentru un an si a vedea daca imi place si ma pot acomoda pentru a ramane mai mult timp. Am ales sa vin si sa ma antrenez la academia de tenis a lui Sergi Bruguera, dublu  castigator de Roland Garros. Barcelona este un oras excelent pentru a practica orice sport de performanta. In acel timp conditiile din Romania nu erau foarte bune pentru a practica un sport de performanta la nivel inalt.

     -Care a fost (este) experienta dv privind contactul cu celebra academie de tenis Serge Bruguera?

     -Academia de tenis a lui Sergi Bruguera este situata la 12 km de centrul Barcelonei. Intr-un oras care se numeste Santa Coloma de Cervelló. In cadrul academiei aveam inclus si invatamantul. O academie completa pentru a te putea antrena la un nivel inalt si a deveni un jucator profesionist. In aceasta academie am trait cea mai frumoasa experienta si cele mai frumoase momente ale vietii. Unde am crescut si am cunoscut jucatori veniti din toate partiile lumii si cu care am petrecut momente de neuitat.

     -Excellence VIP Services, pe care o conduceti, este o agentie recunoscuta pentru standardele inalte de calitate oferite clientilor.  Cum se construieste o reputatie intr-un domeniu atat de sensibil?

     -Excellence Vip Services este o firma creata pentru a oferi clientiilor servicii de maxima calitate si de lux, cu o atentie exclusiva, speciala si personala pentru fiecare client in parte. In acest caz si in acest domeniu, pentru a putea avea clienti este necesar de a oferi cel mai bun serviciu posibil si clientul sa fie satisfacut la finalizare serviciului. Clientii te recomanda mai departe altor prieteni sau cunoscuti, daca serviciile s-au finalizat asa cum si-au dorit. Cu tenisul am calatorit foarte mult, am cunoscut 43 de tari si 88 de orase pana in momentul de fata. Pot spune ca datorita sportului am cunoscut foarte multa lume din toate domeniile si asta m-a determinat sa incep aceasta afacere.

     -Ati avut clienti romani?

...

     -Am avut si clienti din Romania, dar in acest domeniu romanii nu sunt obisnuiti sa apeleze la astfel de servicii. Majoritatea clientiilor sunt din alte tari. Oferim servicii pe care clientii le folosesc pentru afaceri, divertisment, vacanta cu familia sau cu prietenii. Pentru astfel de servicii profilul clientiilor trebuie sa fie de incredere, seriozitate si cu o inalta putere financiara.

resort
     Catalin Buzatu nascut in Bucuresti, fost jucator profesionist de tenis de camp. A venit acum 16 ani la Barcelona unde a descoperit ca acesta este orasul lui preferat si unde poate sa isi desfasoare toate abilitatiile personale si profesionale. A decis sa lase tenisul si antrenoratul pentru un business mai amplu si cu mai multe beneficii. In anul 2010 a infintat Excellence Vip Services, furnizor de servicii de lux, cu care se desfasoara si in momentul de fata pe toate continentele. Serviciile sunt furnizate ca experiente unice.
     Incepand de la inchirierea de vile de lux, avioane private, yachturi, masini sport si de lux, evenimente si petreceri private, acomodatii la hoteluri si restaurante de lux, evenimente sportive, concierge si securitate privata. Considerand fiecare moment al vietii unic si special.


Trimite și altora