DigiMobil – cea mai agresiva miscare din telefonia mobila spaniola

DigiMobil – cea mai agresiva miscare din telefonia mobila spaniola

Trimite și altora


  • DIGImobil dă cu pumnul în masă și revoluționează piața de Telefonie Mobilă și Internet Mobil din Spania
  • Patru oferte clare, ieftine și cuprinzătoare în care stai comod indiferent unde suni
  • Cu contract sau cu ‘cartela’ costa la fel.  Si fara permanenta

Compania de telefonie mobilă de origine romaneasca, ce operează în Spania de nouă ani, lansează patru combinații de voce și date cu prețuri și caracteristici foarte agresive, oferite atât sub contract lunar cât și la ‘cartela’ preplătită (cu aceleași prețuri, volum de date, SMS-uri sau minute de convorbiri)

digi mobil preturi combo

Noile Combo de DIGImobil costă intre 5 si 20 euro

Noul catalog al DIGI mobil are caracter: clar, ieftin, precis, fără „letra pequena”. Prețuri rotunde care includ apeluri în Spania și Internaționale către mai mult de 50 de țări (Australia, Columbia, S.U.A., Anglia, Franța, Chile, Columbia, Grecia, Hong Kong, Singapore, Tailanda, Japonia printre altele) precum și Internet mobil.

Așa sunt noile Combo ale DIGI mobil:

[one_fourth]

Tarifare 
Combo

5€

10€

15€

20€

[/one_fourth]

[one_fourth]

Apeluri 
incluse

100 min

400 min

800 min

2000 min

[/one_fourth]

[one_fourth]

Internet
mobil

1GB

2GB

5GB

10GB

[/one_fourth]

[one_fourth_last]

DIGImobil catre
DIGImobil

2000’+100SMS

5000’+100SMS

5000’+100SMS

5000’+100SMS

[/one_fourth_last]

„El establecimiento de llamada”, taxa care scumpește telefonia mobilă spaniolă

Când alegem un operator sau altul ne uităm după prețul minutului de convorbire fără să vedem cat ne costa inițierea fiecarui apel în parte, scris cu litere mici la subsolul ofertei, „la letra pequena”. Statisticile arată că în medie facem convorbiri nu mai lungi de doua minute și jumătate dar la fiecare dintre ele plătim o taxă de începere a convorbirii care variază de la  37,9 cenți la Lycamobile, 29,9 cenți la Lebara sau 20 cenți Orange, Vodafone sau Movistar.

La DIGI mobil se aplică doar după ce s-au epuizat minutele incluse în Combo și costă 12 cenți.


DIGI mobil dinamitează de asemenea cotele de Internet Mobil dedicat

Dacă ai nevoie doar de internet (de exemplu pentru că ai telefonul mobil de alt operator si vrei numai internet pentru un tablet sau calculator) de asemenea ai la dispoziție două planuri generoase unice în Spania.

DIGI Naveg@:

[one_half]

Capacitate

2GB

5GB

[/one_half]

[one_half_last]

Pret

5€

10€

[/one_half_last]

Orice altă companie în Spania are prețuri de două ori mai mari la același volum de trafic.

digimobil naveg@


Convorbirile în rețea în Spania devin gratuite, membrii familiei sau colegii de muncă vor fi încântați să aibă același operator.

Ne-am obișnuit să privim DIGImobil ca fiind o companie românească get-beget, dedicată exclusiv românilor, este însă mult mai mult, este un jucător important pe piața de telefonie din Spania, cu servicii extinse, atractive pentru toți utilizatorii de telefonie mobilă și internet indiferent de naționalitate.

Noutatea care ne lasă fără putința de a privi în altă parte este volumul foarte mare de convorbiri gratuite între DIGImobil Spania, DIGImobil Romania și DIGImobil Italia.

Dacă, locuind în Spania, DIGImobil se dovedește cea mai avantajoasă opțiune indiferent către ce operator sunăm, acum apare un un motiv în plus ca și interlocutorii noștri din Spania, Romania sau Italia să treacă la DIGI mobil. Iar portabilitatea este gratuită și gestionată de companie.

Portabilitatea este trecerea de la o companie la alta păstrând numărul de telefon. În cazul DIGI mobil se poate trece de la un contract (de la Vodafone de exemplu) către DIGI mobil ‘cartela’ încărcabilă sau către un contract, după preferință, păstrând numărul de telefon.

Și, dacă nu era de ajuns, opțiunea de a putea folosi cartela DIGI mobil când mergem în țară (pentru care are alocat un număr de telefon românesc – coincid ultimele 6 cifre – ), la același nivel de costuri, este cireașa de pe tort.

Clienții actuali pot profita de noile avantaje solicitând la punctele DIGImobil trecerea la noile planuri tarifare Combo cu recalcularea bonurilor rămase neconsumate până la momentul solicitării.


Trimite și altora