2015 – Anul Tina Olari

2015 – Anul Tina Olari

Trimite și altora

Casa de creaţie Tina Olari a fost încununată cu laurii maximei competiţii Miss World câştigată de Mireia Lalaguna, reprezentanta Spaniei. Miss World 2015 a purtat, pe tot parcursul concursului, creaţii vestimentare Tina Olari.

I-am solicitat creatoarei de modă impresii despre anul care este pe cale să se încheie:

„Pentru mine, anul 2015, a fost „the best of my life” din punct de vedere profesional. Multe trepte de urcat, am avut conjuncturi favorabile şi situaţii care au ridicat mult numele Tina Olari printre cei mai renumiţi designeri.

Am avut prezentări de moda în cele mai importante evenimente in Barcelona,  o prezenţa constantă in reviste si reportaje de nivel,  am avut teleleviziuea TVR  in atelierul meu,  am fost invitata la televiziuni din Barcelona : TVE si 25TV, am obtinut o colaborare in Dubai cu Galeriile Lafayette,  unde de la anul se vor vinde creatiile mele, am fost nominalizata la gala premiilor de Excelenta pentru romanii in străinătate…

Dar cel mai mult pe scara succesului aici,  m-a urcat desemnarea ca Designer Oficial pentru concursul de Miss World Spain 2015.

Sa fiu aleasa eu, dintr-o lista larga de designeri consacrati spanioli, ramane un orgoliu imens. Am creat 22 de rochii pentru concursul pe nivel de Catalunya,  unde am fost prezenta si ca presedinte a juriului,  apoi am realizat rochiile pentru Gala Nationala,  din Estepona – Malaga, unde am fost prezenti toti cei din delegatia Catalunyei,  toate prezentele feminine cu creatii Tina Olari, cu un numar de 12 rochii in total. Apoi, am pregatit vestimentatia pentru Mireia Lalaguna, pentru concursul Miss World din Sanya – China unde a prezentat 3 creatii semnate de mine.

Incantarea mea in toate lunile lungi de munca dedicata acestor concursuri, e ca Mireia Lalaguna, a câștigat anul acesta, trei titluri, trei coroane, cu creatiile mele. Imbracata cu semnatura Tina Olari.

Este o onoare pentru mine sa vad acum, în imagini din toata lumea, câştigatoarea titlului de Miss World, îmbrăcată în creaţia mea. O munca asidua, eforturi maxime, dar a meritat.

Da, anul 2015, il declar „cel mai bun din viaţa mea!”

Tina Olari este, de astăzi, casă de modă Miss World


Trimite și altora