Conferinta GRASP Barcelona

Conferinta GRASP Barcelona

Trimite și altora

  • Conferința Impactul Globalizării asupra Migrației: Oportunități și Provocări pentru România are loc sâmbătă la Barcelona
  • Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP) propune prima întâlnire importantă între profesionalii din diaspora barceloneză.

Hai să cunoști GRASP! Cea mai mare rețea de tineri profesioniști români din diaspora!

Dacă ești un tânăr profesionist român din diaspora și îți dorești să faci parte dintr-o comunitate activă, apolitică, diversă și energică și implicată GRASP este pentru tine. GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals) este o organizație globală non-profit și nealiniată politic, formată dintr-o rețea de tineri profesioniști români de pretutindeni care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştinţe şi expertiză. Membrii GRASP au energia și pasiunea unei rețele puternice, mentalitatea unei întreprinderi sociale și răspunderea unei corporații bine pregătite.

În Barcelona, GRASP s-a înființat în anul 2018 și crește organic. Evenimentul lunar “GRASP a drink” este din ce în ce mai cunoscut și atrage în fiecare lună în jur de 30 de profesioniști români din diferite medii: de la studenți, profesioniști români de succes, dar și persoane care vin punctual și doresc să afle informații despre viața în Barcelona.

grasp barcelona

Unul dintre proiectele emblemă ale organizației este România 2020. În cadrul acestui proiect se organizează o conferință anuală prin care se identifică o problemă pertinentă într-un sector specific din România, reunind tineri profesioniști, experți și studenți cu arii diverse de expertiză, scopul fiind identificarea de soluții. Conferința se desfășoară anual în alt oraș unde activează reprezentații locale ale organizației, edițiile trecute având loc la Copenhaga, Paris, Londra, Amsterdam, București, Boston și Budapesta.

Anul acesta tema este “Impactul Globalizării asupra Migrației: Oportunități și Provocări pentru România”. Evenimentul va avea loc pe 26 octombrie, la Barcelona, fiind cea de-a 11-a ediție. Conferința face parte din seria de evenimente GRASP „România 2020” ce analizează problemele cu impact direct asupra României și a comunităților românești din străinătate. Înscrie-te și tu la conferință și ia parte la dezbateri! Pornind de la cauzele migrației, cei prezenți vor încerca să identifice oportunitățile oferite de piața liberă europeană, în ce măsură se realizează incluziunea socială dar și cum sau daca se păstrareze identitatea culturala in diaspora.

grasp poster

Invitații vor identifica modele, proiecte şi bune practici ce pot fi implementate cu succes în România şi în comunităţile de români din străinătate. Evenimentul reuneşte experți din domeniul migrației şi specialişti din mediul public şi privat. Conferința, organizată în limba română, se adresează românilor atât din țară cât și din diaspora, implicați civil și social.

Vino pe 26 octombrie în Barcelona, la Conferința Anuală GRASP, pentru a dezbate unul dintre cele mai importante subiecte pentru România de astăzi, provocărilor generate de fenomenul globalizării, în special migrația.

Înscrierile se fac la această adresă pe Eventbrite. Pentru mai multe informaţii despre Conferința Anuală GRASP “Impactul Globalizării asupra Migrației: Oportunități și Provocări pentru România” vă rugăm accesaţi site-ul: http://romania2020.mygrasp.org/.
Informaţii suplimentare despre GRASP găsiţi la: http://www.mygrasp.org.
Persoană de contact: Radu Oprescu – Președinte GRASP Barcelona
Email: barcelona@mygrasp.org


Trimite și altora