Vremuri grele

Vremuri grele

Trimite și altora

Vânătorii de oferte lovesc din nou. Îmbrânceli și acuzații pentru role de hartie igienica. Brăilenii s-au luptat pentru 10 role care au costat mai puțin de 4,5 lei.

Vremea cozilor de care aveau parte românii din timpul comunismului nu a apus nici în 2017. Am putea considera statul la coadă și îmbrâncelile pentru oferte un “joc național” După lupta pe viață și pe moarte pentru oferta pe care au avut-o la tigăi acum ceva vreme, a venit timpul luptei pentru.. hartie igienica. Clienții unui lanț de supermarketuri din Brăila și-au dat coate și s-au împins. Unii au lăsat cărucioarele deoparte și au cărat baxurile de hartie igienica direct cu brațele. Ba mai mult, atunci când hârtia igienică de pe rafturi s-a epuziat, oamenii au dat buzna peste angajați în depozit și au luat baxurile.

digi dolce focus 2017

Cu zâmbetul pe buze că au apucat să ia niște role, unii își făceau semnul crucii, mulțumiți că au scăpat din bătălie. Apoi, amuzați, întrebau pe cea care filma dacă va pune imaginile pe facebook.

Filmulețul postat pe facebook de brăileanca aflată la cumparaturi în momentul cu pricina nu mai are nevoie de niciun comentariu. A fost distribuit deja de peste 1.000 de persoane iar comentariile… sunt de prisos.