‘O casa la Est’ – Invitație la teatru și dezbatere pe tema identitatii romanesti, in Barcelona

‘O casa la Est’ – Invitație la teatru și dezbatere pe tema identitatii romanesti, in Barcelona

Trimite și altora


Vineri, 20 Ianuarie 2017, la teatrul Tantarantana din Barcelona, se joacă piesa ‘O casa la Est’ (‘Una casa a l’Est’), scrisă și regizată de Laura Mihon autoare româncă ce trăiește în Catalunya de la 4 ani, cu un montaj al colectivului teatral La Santa. Piesa ‘Una casa a l’Est’ deschide cea de a 3-a ediție a stagiunii teatrale „Ciclo”, dedicat companiilor independente rezidente în teatrul catalan.

digi dolce focus 2017

Piesa se va juca până pe 29 ianuarie însă vineri, 20 ianuarie 2017, după reprezentație va avea loc un moment special, o discuție promovată de autoare și de Cristina Pop pe tema identității românești în diaspora și despre românii născuți aici.  

Laura Mihon ne invită la teatru și la discuția ulterioara care, prin tema abordată și cadrul în care se desfășoară, pregătit de piesa de teatru care abordează un subiect familiar nouă, se anunță interesantă și atractivă.

Laura Mihon a convins teatrul să accepte un preț special exclusiv de numai 13€ – de la 21€ online – pe care o puteți cere la adresa de mail: diaspora@robarna.com pâna vineri după-amiază inclusiv. Transmiteți numele, care va fi înscris pe lista de la intrarea teatrului unde cumpărați biletele.


EL CICLÓ (Stagiunea Companiilor Independente din Barcelona) 

UNA CASA A L’EST
Col·lectiu La Santa (Catalunya)
5 până la 29 Ianuarie 2017 inclusiv

Monica și Florentin se întorc în România, la casa părinților să o golescă și să o pună în vânzare. O casă într-o țară străină pentru ei, chiar dacă vorbesc limba, care ascunde amintiri și secrete intime. O țară din Est, ex-comunistă, unde puterea a decis să scoată la lumină două milioane de dosare personale ale colaboratorilor vechiului regim. Casa părinților și dosarele vor provoca tinerilor o călătorie către origini pentru a descoperi istoria părinților care este și a unei țări întregi. Tu ai deschide cufărul în care stau închise secretele familiei și ale originilor tale?

 

Spectacol în limba Catalană | Durează 75 minute

Program sesiuni: De miercuri până sâmbătă la orele 21,00. Duminica la 17,00

Preț bilete: 21€ (20€ +1€ gestiune)


Trimite și altora