Mergem la un Jazz in Parc in seara asta – Barcelona pe racoare –

Mergem la un Jazz in Parc in seara asta – Barcelona pe racoare –

Trimite și altora


The Fool on the Hill ne invită astă seară la un concert de Jazz in parc gratuit, „a la fresca”

Avem parte de o dublă întâlnire cu acest quartet de jazz care caută prin stilul muzical pe care îl abordează cel mai contemporan posibil sunet al acestui gen muzical.
Ciclul Musica al Parcs, care umple de concerte parcurile Barcelonei în timpul nopţilor de vară continuă, oferind propuneri de mare interes, între care această incursiune prin faţeta cea mai contemporană a jazz-ului.

Ne-o oferă un quartet de instrumentilti strânşi sub un nume care dă titlul unei cunoscute melodii ale The Beatles, The Fool on the Hill (nebunii de pe deal), care forma parte din albumul publicat  în 1967 Magical Mystery Tour. Ei în schimb nu cântă pop ci utilizează cele mai bune arme pe care le au la dispoziţie (chitara lui Maxi Caballero, basul lui Jesus Capparos, bateria lui Alfonso M. Lopez şi saxofonul lui Dani Juarez) pentru a ne răcori o seară pe care o promit a fi memorabilă.

Avem două posibilităţi să-i vedem, prima in parcul de la Estacion del Norte, astăzi, miercuri de la 21,00 sau mâine, joi, 18 August de la 21,00 în parcul de la Ciutadella.

În ambele locuri îi putem asculta gratuit şi sub lumina stelelor; veniţi în prima zi şi, dacă v-a plăcut, repetaţi mâine cu prietenii!


Trimite și altora