Viitoare mămici în vizită la studiouri de înfrumuseţare

Viitoare mămici în vizită la studiouri de înfrumuseţare

Trimite și altora

Bună duminică, dragele mele prietene

V-am spus prietene deoarece suntem deja la a şaptea epistolă de înfrumuseţare şi grupul nostru relaxat şi dornic de informaţie în acest domeniu, s-a mărit în fiecare duminică, ceea ce mă face să cred că ne putem numi “călători frumoşi de duminică”.

În această epistolă vă propun un subiect drag mie, şi sunt convinsă că şi vouă: Viitoare mămici în vizită la studiouri de înfrumuseţare. Am ales acest subiect pentru a ajuta mai multe viitoare mămici în alegerea unor servicii care vă pot crea o stare de bine dar şi acele servicii care trebuiesc amânate până după naşterea bebeluşului. Mai întâi vă voi vorbi despre procedurile care nu sunt recomandate în timpul sarcinii şi acestea ar fi urmatoarele:

-împachetările cu alge- care cresc temperatura corpului,urmările putând fi :malformaţii,deshidratare sau chiar o naştere prematură.

-unghiile false- deoarece produsele utilizate pe bază de acrylic pot emite vapori care se pot inhala foarte uşor sau poţi contracta o infecţie bacteriană cu urmari necunoscute pentru bebeluş.

-tatuajele- pentru că în timpul acestora graviduţele pot suferi ,din cauza durerilor, stări de sensibilitate şi chiar leşin.Un alt motiv pentru care este de evitat tatuajul în partea inferioară a spatelui este că unii doctori nu efectueaza epidurală in zona tatuată.

-epilarea cu ceară în condiţiile în care sunt semnalate contracţii deja apărute care pot afecta derularea sarcinii în condiţii normale. Din experienţa mea vă pot spune că am epilat o gramada de mămici ,cu care am rămas prietenă, pâna cu 3-4 zile înainte de naştere dacă acestea s-au simţit în regulă.

-solarul sau folosirea cremelor autobronzante- sunt proceduri asupra cărora doctorii sunt rezervaţi şi tocmai de aceea vă sfătuiesc să evitaţi expunerea la razele UV indiferend de sursă,solar sau Soare. Va fi timp suficient după naşterea bebeluşului să vă bronzaţi în condiţii de siguranţă.

-vopsirea părului -este o procedură pe care unii doctori o interzic iar alţii lasă la latitudinea mămicii decizia de a-şi colora părul. Nu exista dovezi ca această colorare ar afecta bebeluşul dar este de evitat vopseaua care are un conţinut mare de amoniac deoarece mirosul este puternic şi poate cauza stări de greaţă şi ameţeală, în unele cazuri chiar leşin.

Dar dupa ce ne-am luat măsurile de siguranţă,mămici dragi, vă recomand o serie de servicii care contribuie într-o mare măsură la starea de bine pe care trebuie să o avem în această perioadă minunată.Aşadar putem beneficia de:

masaj uşor al spatelui şi al picioarelor,
manichiura si pedichiura spa (dar cu atenţie mare la sterilizarea ustensilelor)
tratamente faciale de relaxare cât şi un tratament capilar care va completa cu siguranţă ziua petrecută la un salon de înfrumuseţare.

O duminică frumoasă si relaxantă, dragele mele prietene(şi de bebeluşi) şi să ne revedem la următoarea epistolă

A voastră

Diana Vătafu


Trimite și altora