Ronaldinho îmbracă iar tricoul Barcelonei


Se va întâmpla vineri 30 iunie 2017 de la 19,00 pe Camp Nou, când Legendele Barcelonei vor întâlni Legendele de la Manchester United

Un meci pe care nici un fan adevărat nu va dori să îl piardă

Antrenorul legendelor de la Barcelona, Jose Mari Bakero confirmă trei nume imense pentru meciul Legendelor Barcelona – Manchester United: Ronaldinho, Edgar Davids și Simao Sabrosa. Este pentru prima dată când astrul brazilian îmbracă tricoul barcelonei de la despărțirea de echipa azul-grana din 2008.

Ronaldinho, Davids și Simao se alătură celor deja confirmați pentru meci: Angoy, Guzmán, Juan Carlos,  Gică Popescu, Nadal, Belletti, Andersson, Déhu, Edmílson, Goikoetxea, Mendieta, Giuly și Julio Salinas.

Pentru Manchester United Legends, jucători ca  Blomqvist, Fortune, Poborsky, Berbatov, Ji Sung Park, Silvestre sau Dwight Yorke au confirmat participarea la meciul de pe Camp Nou.

Un meci de caritate

Meciul dintre Legendele Barcelonei și Legendele de la Manchester United se desfășoară în scop caritabil, toate încasările vor ajunge la proiectului PCCB (Pediatric Cancer Center) de la spitalul Sant Juan de Deu specializat în patologia cancerelor la copii. Biletele vor costa între 10 euro și 19 euro iar banii vor ajuta la construcția noului centru și finanțarea cercetării pentru tratamentului cancerului infantil.

Cum obținem bilete

Biletele pentru marele meci sunt aproape epuizate și pot fi cumpărate on-line cumpără bilete aici la Camp Nou, Ticketmaster, entradas.com sau la casele de bilete ale stadionului.