Real Madrid-PSG: turul sferturilor de Champions


  • Real Madrid își demonstrează clasa încă odată: în Champions League nu acceptă jumătăți de măsură
  • După câteva săptămâni de evoluții îndoielnice în La Liga gruparea merengue a învins acasă echipa lui Neymar, Paris Saint Germain cu 3-1

Elevii lui Zinedine Zidane sunt candidați la titlul suprem european după ce, ieri, au învins acasă, pe stadionul Santiago Bernabeu în fața propriilor suporteri pe orgolioșii francezi de la Paris Saint Germain veniți la Madrid pe cai mari dar fără să confirme cota bună pe care o aveau la casele de pariuri.

diaspora startup

După ce Real Madrid s-a văzut eliminată din Copa del Rey și simte că șansele de a câștiga campionatul spaniol sunt din ce în ce mai îndepărtate, continuă să fie deocamdată campionii europei și își poartă cu mândrie coroana Champions League. Paris Saint Germain la rândul său are ambiții mari pe măsura petro-dolarilor Qatar-ezi cheltuiți cu nemiluita în speranța câștigării și a altceva decât campionatul francez.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Echipa lui Neymar (care a făcut un meci bun dar de la care se aștepta mult mai mult), Cavani, Mbappé, Dani Alves și Di María nu a făcut față echipei spaniole care continuă să își arate rasa în Europa în ciuda rezultatelor nemulțumitoare din campionatul intern.

 

Embed from Getty Images

Francezii au deschis scorul dar meciul s-a terminat 3-1 pentru Real Madrid care se detașează ca favoriți în așteptarea meciului retur de la Paris

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.