Gerovital în Barcelona

     Doua sunt poate, in ochii occidentalului, leitmotivele prin care este cunoscuta România: Contele Dracula, care a inselat moartea ospatându-se cu sângele victimelor sale si Nicolae Ceausescu, care a trait sugând seva unei natiuni intregi.  Ceausescu a incercat tot timpul sa se prezinte ca un individ viguros, vesnic tânar. Obsesia asta a avut ca rezultat sprijinirea cercetarilor in domeniul gerontologiei.

   Se crede ca procesul de îmbatrânire al dictatorului a fost incetinit de tratamente cu Gerovital, celebra fântâna a tineretii într-o fiola. Gerovital a fost introdus in anii ’50 ca remediu împotriva îmbatrânirii de catre Doctor in Geriatrie Ana Aslan. Din acel moment oameni cu dare de mâna au venit la spa-uri în România pentru tratamente personalizate.

   Daca Kennedy si Hrusciov au avut ceva in comun, a fost tratamentul in secret cu Gerovital.

   Recunoscut ca deosebit de eficient, tratamentul cu Gerovital este folosit frecvent pentru tonificare si intarzierea efectelor pe care imbatranirea le are asupra organismului. Ce recomandare mai buna decât utilizatori de renume ca: Charles De Gaulle, John F. Kennedy, Konrad Adenauer, Mao Tse Tung, Ho Chi Minh, Marlene Dietrich, Lillian Gish, Charlie Chaplin si Kirk Douglas, Salvador Dali sau Sylvester Stallone?

  Marcam astfel deschiderea primei reprezentante in Barcelona a puternicului brand Gerovital, reprezentanta condusa de Doru Rosu. Magazinul este situat in Provença 42, in zona RoBarna.

    Vom reveni cu amanunte de la inaugurare pe masura ce le vom primi.