Cabinet dentar romanesc in Barcelona


Când te dor dinții, SDS Dental Clinic din Vilafranca del Penedes / Barcelona este cabinetul unde poți găsi rezolvarea problemelor de sănătate stomatologică.

La jumatate de oră pe autostrada gratuită de oriunde vii din zona Barcelona / Tarragona, ​​cabinetul dentar care se remarcă prin serviciile excelente și atenția acordată pacienților de origine română. Este prima opțiune în zonă, un cabinet dentar care nu doar că garantează servicii de calitate dar aduce și un sentiment de apartenență prin intermediul limbii române, oferind confort și încredere pacienților săi. 

Cu oferta de reducere cu 10% pentru factura la intervenții de specialitate pentru români, cu disponibilitatea finanțării – plata în rate – a lucrărilor mari, SDS Dental Clinic este principalul cabinet dentar de interes pentru oricare vorbitor de limbă română în zona Barcelona – Tarragona.

Cabinetul dentar românesc SDS Dental Clinic se găsește într-o zonă convenabilă, la jumătate de oră pe autostrada gratuită A7, în Vilafranca del Penedes, ​​ușor accesibil pentru comunitatea română și nu numai. Locația sa centrală permite pacienților să ajungă cu ușurință, indiferent de mijlocul de transport ales.

sds dinti vilafranca
Dr Anca Maria Ionescu, Aida Perez, Dr Alexandra Mănescu

„Am deschis în 2022 în Vilafranca del Penedes (Catalunya, la 30 min de Barcelona) clinica SDS Dental Clinic ca o extindere/continuare a clinicii Smile Dental Spa din București. Comunitatea românească din Catalunya va găsi în clinica noastră un mediu prietenos și o echipă de medici specialiști cu peste 10 ani de experiență, care colaborează cu succes din 2012, când am înființat clinica din România. Echipa este coordonată de Dr. Anca Maria Ionescu – medic stomatolog, medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo Facială, master în Implantologie și Dr. Alexandra Manescu medic stomatolog, medic specialist în Ortodontie și Ortopedie dento-facială.

Experiența și specializările diferite ale medicilor noștri ne permit să ne putem adresa tuturor categoriilor de vârsta și tuturor tipurilor de probleme dentare (carii, parodontoză, dinți lipsă, probleme estetice ale dinților, dinți greșit poziționați, muscătură incorectă, dureri, urgențe dentare)” – Alex Gavrilescu, manager SDS Dental Clinic.

Cabinetul dentar are ca suport o echipă medicală de excepție formată din specialiști, bilingvi română / spaniolă. Profesioniști experimentați în diverse ramuri ale stomatologiei care lucrează împreună pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții pentru problemele lor dentare.

„Avem grijă că pacienții noștri să înțeleagă mereu situațiile cu care se confruntă din punct de vedere stomatologic și alegem împreună tratamentele cele mai potrivite pentru nevoile lor. Lucrând de peste 15 ani, atât în clinica mea, cât și ca medic colaborator la Regina Maria și Sanador am avut ocazia să îmi ajut pacienții în tratarea multor tipuri de afecțiuni, atât stomatologice uzuale, cât și chirurgicale complexe și înțeleg cât de mult contează, pe lângă excelență în tehnica medicală, o bună comunicare cu omul și un mediu relaxant” – dr. Anca Maria Ionescu

Cabinetul dentar românesc oferă o gamă completă de servicii stomatologice pentru toate nevoile pacienților săi. Printre serviciile disponibile se numără:

– Consultații dentare complete și evaluări preventive
-Igienizare orală și detartraj profesional
-Tratamente de canal
-Extracții dentare
-Implanturi dentare și proteze
-Albire dentară și tratamente estetice
-Restaurări dentare și coroane

-Echipamente și tehnologie
-Cabinetul dentar SDS Dental Clinic este echipat cu cele mai moderne echipamente și tehnologii, asigurând astfel proceduri precise și confortabile pentru pacienți. Cu echipamente de sterilizare de ultimă generație, cabinetul este dedicat asigurării siguranței și confortului pacienților.

dentar barcelona
Dr Anca Maria Ionescu, SDS Dental Clinic Vilafranca / Barcelona

Alt lucru demn de menționat este atitudinea echipei cu pacienții copii,

„Mă axez mult pe relația cu copiii, pe educarea lor pentru o igienă și o grijă corectă față de dinți și pe procedurile preventive, astfel încât să scădem riscul apariției problemelor dentare grave. Asta pentru că știu că dinții care sunt îngrijiți corect și au o poziție și o mușcătură corectă sunt practic feriți de carii, parodontoză și multe alte probleme care, altfel, pot apărea pe parcursul vieții și aduce oamenii la stomatolog cu afecțiuni multe și grave.

Experiența și recomandările asociațiilor internaționale de stomatologie pediatrică și ortodonție spun același lucru: copiii trebuie duși la controale stomatologice de la apariția primilor dinți de lapte pentru a se obișnui de mici cu controalele stomatologice și pentru a preveni tot ce se poate preveni în materie de probleme dentare. În ceea ce privește prima vizită la ortodont, ea este necesară pentru toți copiii de 7 ani, indiferent dacă par să aibă probleme de poziție a dinților sau nu, pentru că aceasta este vârsta la care se pot corecta cel mai ușor problemele care țin de dimensiunea și poziția oaselor care susțin dinții. Practic acum putem ajuta dinții permanenți să erupă într-o poziție cât mai corectă dacă ajutăm creșterea corespunzătoare a maxilarului. Din experiența mea din ultimii 15 ani, doar 5% dintre copii NU au nevoie de stimularea creșterii maxilarului, pentru ca stilul actual de viață al copiilor, cu alimentația moale și procesată, respiratul pe gură, lipsa activității fizice suficiente și obiceiurile orale greșite (suzeta, suptul degetului, roșul unghiilor sau al creioanelor,etc) nu ajută la creșterea corectă a oaselor feței și a dinților permanenți.” – dr. Alexandra Mănescu

Dr. Alexandra Mănescu, SDS Dental Clinic Vilafranca / Barcelona

Cabinetul dentar românesc SDS Dental Clinic se bucură de recenzii excelente și de recomandări din partea pacienților săi. Mulți pacienți apreciază nu numai calitatea serviciilor medicale, dar și atenția personalizată pe care o primesc de la echipa medicală. Aceasta creează o atmosferă prietenoasă și încredere în timpul vizitelor la cabinetul dentar.

dentar
SDS Dental Clinic Vilafranca / Barcelona

Cabinetul dentar românesc din zona Vilafranca, Barcelona, este o oază de îngrijire dentară pentru comunitatea română și nu numai. Cu o echipă medicală calificată, servicii complete și un mediu prietenos, SDS Dental Clinic din Vilafranca este o alegere necesară pentru cine caută dentist de calitate în limba română în zona Barcelona – Tarragona.


Contact SDS Clinic:

Tel mobil: 676 34 49 59
Tel fix: 938 182 077
Adresa: Carrer la Lluna nr 4, Local, 08720, Vilafranca del Penedes
Web: https://sdsdental.es

Orar: De Luni până Vineri 9:00 – 13:00 // 16:00 – 20:00