Manifestaţie de suport în faţa Consulatului – Vineri la ora 19,00

Comunitatea româneasca din Barcelona se alatura protestelor din ţara. Veţi dovedi înca odata, dacă mai era nevoie, că suntem la fel de români indiferent unde ne râspândeşte soarta, că ne pasă.

autorizatie„Să ne adunăm vineri în Barcelona să comemorăm victimele incendiului de la Colectiv și să ne arătăm solidaritatea și respectul față de familiile și prietenii acestora. Totodată să susținem miile de oameni care își cer drepturile și manifestă în țară și în lume pentru o Românie schimbată și fără corupție.” Este îndemnul organizatorilor care au insistat să faca lucrurile ca la carte, evitând astfel neplaceri ulterioare.
Au obtinut autorizaţia necesara desfasurării unei adunari publice din partea autoritatilor spaniole si aşteapta o participare consistenta din partea Dumneavoastra.
„este valabila maine, vineri, pe 6 Noiembrie, de la 19:00 la 21:00, pe strada Sant Joan de la Salle, nr 35, in fata Consulatului Romaniei.”
„Deasemenea, ne precizeaza ca este responsabilitatea noastra sa pastram un comportament frumos si ca trebuie sa urmam indicatiile fortelor de ordine pentru linistea si siguranta tuturor” spun organizatorii.

La manifestaţiile din ţară, remarcăm că orientarea şi preferinţele politice ale celor care au ieşit in strada nu conteaza. Ceea ce conteaza este faptul ca românii s-au săturat de hoţie, nepotism si amatorism politic din partea celor de la putere.
„Participaţi, să îi susţinem, sa nu ne considere nişte laşi ciocoiţi”.