Picătura de cultură- Ziua Națională a României- în Parets del Vallès

Așa cum am obișnuit în fiecare an Ziua Națională a României este sărbătorită în Parets Del Vallès de Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Catalunya. Un prilej de bucurie ziua de ” 1 Decembrie”, ziua unirii principatelor române, zi în care marchează istoria poporului român, că am devenit un stat.  Toți românii sunt învitați în spectacolul  „LA MULȚI ANI ROMÂNIA”,  care va avea loc duminică, 29 noiembrie 2015, ora 17:00, în Sala de la Coperativa din Parets del Vallès.

Artiștii invitați din România

Mihaela Coman,Vasi Cărăbut,Andreea Ciupe

În spectacol vor mai actua tinere talente: cu recital de poezie, vioară, colinde, obiceiuri și tradiții populare românești. 

Anul acesta vor fi alături de noi și români din Republica Moldova unde vom sărbători împreună acest frumos eveniment.
Vom avea gustări tipic românești, vin fiert etc…Și o prezentare de produse românești Gerovital -Farmec.
Cei prezenți vor avea bucuria să participe la o tombolă oferită de colaboratorii noștri: Digi Mobil, Magazinele Mercatrom, Gerovital, Atlassib, vor mai fi și multe alte suprize deosebite….

Costumele populare vor fi nelipsite, vă așteptăm să veniți cu mare drag. Să cântăm împreună Imnul Național, să petrecem românește așa cum am mai făcut-o și-n anii anteriori, să arătăm lumii că” a fi ” român este sinonim cu românesc autentic și tradițional, oriunde ne-am afla.



Mai multe informații sunați la numărul de telefon: 642818884