Seara Prichindeilor – de Moş Crăciun – Petrecere Românească – Joi, 24 Decembrie

Petrecerea de Craciun este ocazia specială din an, care apropie oamenii, destinde atmosfera si face trecerea in anul nou mai placuta. Motive destule pentru ca ea sa nu fie ratata!

RISTORANTE ITALIA organizeaza in Ajunul Craciunului una dintre cele mai reusite petreceri romanesti in care invitatul special este insusi mosul! Nu conteaza cat are de strabatut, Mos Craciun ajunge şi in Barcelona, nu rata intalnirea cu el.

Mosul nu poate lipsi de la intalnirea cu copiii care au mai adunat inca un an de poezii, cantece si jocuri! Abia asteapta sa se aseze in scaunul special rezervat, asezat langa brad si sa asculte fiecare copil in parte. Petrecerea de Craciun pentru copii este ocazia perfecta pentru a transforma in realitate intalnirea mult visata de cei mici cu Mos Craciun. Nici adultii nu se vor plictisi. De la petrecere nu va lipsi muzica buna pusa de DJ-ul romanilor, DJJ FLOO(Radio Buzz Barcelona) si cu participarea BCN Studio Events. Nu vor lipsi nici bucatele traditionale. Asadar, o petrecere pentru mari si mici, cu ocazia Craciunului.

Pentru doar 35 de euro pentru adulti si 17 euro pentru copii, intra in atmosfera sarbatorilor de iarna si bucura-te de o petrecere de Craciun romaneasca. Incepand cu orele 20, Restaurantul „Ristorante Italia” situat pe strada Les Moreres 113, zona Estruch, El Prat de Llobregat te invita la o seara de neuitat. Locurile sunt limitate!

Contactati organizatorii pentru a va pune de acord pentru cadourile pe care ati dori sa le faceti copilului Dumneavoastra ca venind din partea lui Mos Craciun.

Princhindeii se vor bucura de cadouri si atmosfera creata special pentru ei de sponsorii evenimentului:
ASESORIA INTERNATIONAL BCN
MaxDSS Televiziune Românească (DIGI, DOLCE,FOCUS)
CARAVANA ROMANIA TRANSILVANIA

Detalii si rezervari la numerele de telefon:
687348200 ; 642826267 ; 693955316

IMPORTANT: LOCURI DE PARCARE LIBERE!

SA IL ASTEPTAM DE MOS CRACIUN!

afis