Star Wars VII: Trezirea Forţei – Pasiuni criminale

Că Star Wars VII: Trezirea Forţei a făcut furori nemaipomenite este un fapt. Premiera a fost a doua cea mai văzută din istoria filmului iar scenariul celei de a şaptea părţi a fost păstrat în mare secret de membrii echipei şi de însăşi casa Disney.

Grija pentru a nu strica surpriza s-a instalat inclusiv pentru fanii incondiţionali ai seriei, care nerăbdători să afle cîte ceva din scenariu au lansat mii de ipoteze privind eroii poveştii. Drept urmare, dacă unuia dintre aceşti fani i se strică plăcerea de a descoperi secretele istoriei chiar înainte de a intra in sala de cinematograf e de înţeles că nu o să-i placă deloc.

Din acest motiv, in Massachusetts, S.U.A., Augie Henning, de 35 de ani, l-a ucis în bătaie pe Jonathan Hammel când acesta, ieşind de la film a comentat cu toată gura scene din filmul la care primul tocmai urma să intre. Henning, fan necondiţionat al filmului, s-a înfuriat pentru că Hammel „i-a ruinat viaţa”.

Star Wars VII: Trezirea Forţei, urmează clar traseul Avatar şi al recordurilor istorice
Star Wars VII: Trezirea Forţei, urmează clar traseul Avatar şi al recordurilor istorice

Record galactic

Star Wars VII: Trezirea Forţei urmeaza parcursul altui celebru film de mare succes, Avatar, care in momentul de faţă este pelicula cu cel mai mare succes de public din istorie cu 2,788 de miliarde de dolari din încasări. În acest moment, noua producţie Disney, Star Wars VII: trezirea Forţei, are aproape 700 de milioane de dolari din incasari, cifra atinsă marţi (nu s-au contabilizat zilele de sărbători).

Acest weekend se vor cunoaste adevaratele aspiratii in materie de vanzari ale fimului lui George Lucas. Daca reuseste sa mai stranga 500 de milioane de dolari recordul este aproape de a fi batut.
Iar in 9 ianuarie filmul va fi lansat in China. Un fleac.