Mobile World Congress

Pe data de 22 februarie se va da startul celui mai mare eveniment de IT al anului, mai exact Mobile World Congress – Barcelona 2016. La acest eveniment vor fi lansate cele mai performante gadget-uri, tablete, smartphone-uri și nu numai. Este cel mai mare târg de telefonie mobila din lume, în cadrul căruia se prezintă noutăţile de anul acesta în materie de smartphone-uri şi alte gatget-uri. Târgul va avea loc în Barcelona, unde timp de o saptămână veţi avea ocazia să vă puneţi la curent cu noile tehnologii. În continuare, vă vom prezenta câteva noutăţi la care să ne aşteptăm, când vine vorba de giganţii telefoanelor mobile.

Samsung

Samsung va face completări la linia de Smartphone-uri Galaxy, lansând noul S7 şi S7 Edge, cele cu ecranul curbat. Aceste modele se vor încărca mai repede, camera va fi de o calitate superioară, şi ecrane ultra sensibile la apasare. Aşteptăm noutăţi la Mobile World Congress şi de la platforma Gear VR -cu noi capacităţi hardware. Platforma Samsung Gear VR va fi disponibilă la un preţ mijlociu accesibil.

galaxy 7s edge

LG

Duminică seara, după lansarea Samsung, LG va prezenta publicului noul LG G5, care va include şi o husă cu touch, cu ajutorul căreia vei putea să preiei apeluri, să verifici notificările şi ora, fără să fie nevoie să dai husa la o parte pentru a vedea ecranul telefonului. LG s-a inspirat dupa modelul HTC One M8 care a fost lansat în primăvara anului 2014. Se aşteaptă noutăţi şi în ceeea ce priveşte design-ul: telefonul va fi din metal, nu din plastic, iar modul de deblocare va fi cu amprentă.

LG G5

HTC

Compania nu se va mai axa atât de mult pe noi modele de telefoane, ca până acum, ci va pune accent pe tot ce ţine de VR (Realitate Virtuală). Aşadar, la Mobile World Congress HTC se va axa pe căştile Vive VR, costruite în parteneriat cu dezvoltatorul de jocuri Valve.

steam vr

Huawei

Se va lansa un nou dispozitiv care va îndeplini cererile noii generaţii în materie de inovare a telefoniei mobile. Se aşteaptă noul smartphone, P9, sucesorul Huawei P8 de anul trecut, dar şi o linie de ceasuri inteligente.

Sony

Sony încă se menţine pe piaţa Smartphone-urilor. Luni dimineata se va ţine o conferinţă de presă şi se vor lansa noi tablete Xperia: Xperia Z4 Tablet şi M4 Aqua.

sony mwc

BlackBerry Priv

Noul Smartphone BlackBerry, AndroidPIT, sub numele de cod Vienna va fi prezent la eveniment. Brand-ul Canadian de Smartphone-uri a anuntat o surpriza in cadrul Mobile World Congress.

Producatorul auto Ford

Un nou vehicul va fi prezentat în premieră pentru Europa. Despre care dintre ele este vorba nu ştim cu sigurantţă, dar nu m-ar mira sa vedem un nou membru al familiei Vignale, dupa ce spre sfârşitul anului trecut l-am vazut pe Mondeo Vignale.

Tot la MWC Barcelona 2016 Ford va dezvălui în premiera o noua tehnologie auto şi va detalia ultimele noutăţi cu privire la planul Ford Smart Mobility.

Sursa