Primăvara începe cu un Mărțișor

Pentru a aduce primăvara și multdoritul martisor la Barcelona, Asociația „EstiMoldova” te invită să ne fii alături și să participi la workshop-ul din cadrul Atelierelor EstiMoldova care se va desfășura sîmbătă, Sâmbătă 27 februarie, între orele 16.00 si 19.00 la sediul Asesoriei Internacionale BCN, strada Provença 42.

În această zi vom dedica tot timpul avut la dispoziție confecționării Mărțișoarelor, vom afla de unde vine, de ce este roșu și alb, de ce dăruim și purtăm Mărțișoare.

Materialele de bază vor fi hârtia și ața. Ar fi bine ca fiecare să-și aducă foarfeca sa. De asemenea daca doriți să vă confecționați un Mărțișor mai special, vă aduceți materiale necesare de acasă. La activitate nu vor lipsi muzica și voia bună.

Mărțișorul o să aibă nu doar culoare, ci și savoare, care va fi prezentă prin dulciurile de la Dulcerita.

De asemenea, ca și anul trecut, Biroul de Relaţii cu Diaspora ne trimite Mărțișoare pline de Dor și Prietenie din Moldova, care vor fi distribuite în primele zile ale lui Martie printre localnici în diferite centre, ca o campanie de promovare a Republicii noastre în Catalunya. Mărțișoarele vor fi însoțite de legenda și istoricul tradiției în spaniolă.

Cei care vor să participe în această campanie scrieți-ne mesaj pe pagina din facebook sau mail la estimoldova@gmail.com.

Orice întrebări, propuneri, idei aveți – scrieți-ne!
Cu mai multă informație și detalii revenim pe parcurs!

Vă așteptăm cu drag,
EstiMoldova