Scandal la Casa Regală. A venit pe lume Iris

Ex-prințul Nicolae și o posibilă nouă moștenitoare.

Se întâmplă şi la case mari! Iubita secretă a Prinţului Nicolae a născut o fetiţă. Este scandal regal!

Se pare că Prinţul Nicolae a avut o relaţie secretă cu Nicoleta Cîrjan în vârstă de 28 de ani care în urmă cu o saptămână a născut o fetiţă. Pe blogul personal Nicoleta povesteşte despre cum a decurs naşterea şi despre fericirea ei  pentru decizia de a păstra copilul. Se crede că această relaţie consumată într-o primăvară l-a costat pe Prinţul Nicolae titlul de moştenitor al Casei Regale a României şi toate pierderile materiale despre care puteţi citi mai mult în acest articol.

”Au trecut șase zile de când în viața mea a apărut Iris Anna, fetița pe care am purtat-o cu drag în pântece timp de 38 de săptămâni. Fericirea e maximă, dar gândurile și visele despre cum a decurs nașterea încă mă urmăresc așa că le împărtășesc cu voi. Am avut o sarcină foarte ușoară, fără grețuri, fără dureri, fără modificări de stare psihică accentuate, fără oboseală, fără picioare umflate, fără anomalii sau probleme descoperite la analize și ecografii. În toată perioada asta am citit foarte mult și mi-am făcut planul de naștere: naturală, fără inducere, fără intervenții medicamentoase, în apă, deci fără anestezie epidurală, ora magică. Am ales o clinică recunoscută pentru promovarea nașterii cu blândețe, mi-am comunicat intențiile medicului și am stat relaxată, convinsă fiind că totul va decurge perfect în jurul datei de 24 februarie, termenul la care împlineam 40 de săptămâni”

”Singură în salon am aplicat tot ce învățasem în lunile de pregătire: meditație hypnobirth, respirație Lamaze, poziții pe minge, pe pat, lângă pat, concentrarea într-un punct pentru ignorarea durerii. La 04.30 a venit iar moașa, mi-a făcut un control intern, concluzia: dilatație maxim 2, nu are sens să o trezesc pe doctorița de gardă, pe a ta de acasă nici atât, nu putem face nici epidurala că altfel nu mai naști natural. Mai stăm până la 6, sperăm să te dilați, dacă nu, facem epidurală și, asta este, cezariană, mult succes! E clar că durerea îmi luase mințile căci eu am fost de acord cu ea. Nu am cerut atunci epidurala și cezariana. Mă gândeam: ai zis că naști natural, moașa zice că durerile mele sunt normale, acum asta este voi suporta chiar dacă e mult mai intens decât mi-am imaginat. Până la 6:00 când a venit doctorița de gardă am crezut că o să mor, dar nu m-am lăsat. Deja contracțiile erau de o intensitate neconcepută, la maxim un minut distanță, în care efectiv adormeam de epuizare. Când a ajuns doctorița și a văzut în ce hal sunt a decis să mă ducă în salon de naștere să mă pună la oxigen. Tot îmi zicea că nu respir corect și că atâta lucru am și eu de făcut ca să nu sufere copilul. Dilatația mea rămăsese la 2, dar au chemat anestezista să-mi facă epidurală, iar când au văzut rezultatul TNS-ului (măsoară ritmul cardiac al copilul și intensitatea contracțillor) au chemat de urgență medicul meu și pe mama. M-au anunțat că cel mai probabil trebuie să facem cezariană. Eu eram deja încleștată, pierdusem calciu, și tremuram incontrolabil din cauza frisoanelor. Abia am reușit să țin pixul în mână să semnez formularele că sunt de acord”, a povestit Nicoleta Cîrjan.

Aşa am aflat cum a venit pe lume copilul, fetiţa regală, dorită se pare doar de mamă din păcate nu şi de tată -Prinţul Nicolae care a rugat-o pe Nicoleta în nenumarate rânduri să facă avort. Acesta realiza pericolul de a pierde tot în urma unui scandal.

”Argumentele pro-avort ale lui: nu omori nicio ființă, nu-i mai spune „baby”, e doar un embrion. Dacă îl păstrezi, vei distruge trei vieți: a mea, a ta si a lui. Ești egoistă alegând să dai naștere unui copil pe care îl privezi din start de grija, atenția și dragostea tatălui lui natural. Vei avea un copil handicapat emoțional, care te va urî pentru că l-ai adus pe lume, deși știai că tatăl lui nu îl dorește. Vei avea mereu probleme financiare și nu îi vei putea oferi singură tot ce va avea nevoie pentru a avea o viață lipsită de griji. Pentru că noi nu ne iubim, nu suntem căsătoriți și nu avem o familie, copilul nu va avea un model corect pe care să îl urmeze și va avea o viață lipsită de moralitate. Aș avea un copil cu un om pe care nu am apucat să îl iubesc. Tocmai mi-am deschis afacerea și am câștigat finanțarea, un copil înseamnă să renunț la visele mele de antreprenoriat. Nu prea am bani, mai ales că nu voi primi indemnizație pentru creșterea copilului. Nu mi-am întâlnit sufletul pereche, nu am făcut nunta, luna de miere și toate celalelate conform planului. E prea greu să cresc un copil de una singură, nu sunt suficient de matură, de responsabilă, de deșteaptă, de dedicată. Nu o să mai pot merge la party-uri, nu o să mai ies cu prietenii mei (majoritatea nu are copii), nu o să pot să mă mai duc la competițiile de ciclism. O să îi supăr foarte tare pe părinții mei care nu vor înțelege cu ce au greșit, încât fata lor nu a putut să fie și ea în rândul lumii. O să fiu stigmatizată, judecată, catalogată, bârfită, arătată cu degetul, compătimită. Nu o să îmi mai găsesc niciodată un bărbat cu care să îmi fac o familie, căci cine își dorește o femeie care vine din start cu un copil al altcuiva?”, a scris activista de mediu pe blogul Spirala Colorată.

Nicoleta a fost hotarata sa pastreze copilul:

„Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nicio așteptare de la tată sau familia acestuia..”

”La prima ecografie (7 săptămâni, adică aprox. 5 de la concepție), medicul mi-a pus să îi ascult bătăile inimii. Deci o fi fost el un embrion, dar unul care avea inimă. M-am gândit că a distruge o viață înseamă să o curmi, deci dacă păstrez bebelușul nu distrug nici viața tatălui, nici pe ea mea, nici pe a copilului. Dacă fac avort, cu siguranță distrug viața celui mai nevinovat dintre noi. Faptul că un copil se naște într-o familie (cu părinții căsătoriți) nu îi garantează faptul că el va crește echilibrat emoțional. Sunt milioane de părinți, deopotrivă mame și tați, care își handicapează emoțional copiii, neavând grijă de ei, neiubindu-i, neînțelegându-i, bătându-i, etc. Dacă tatăl natural decide să nu fie alături de copilul lui, este alegerea, asumarea și responsabilitatea LUI, nu a mea. Dacă m-am luptat îndârjit și neobosit pentru cauze care nu sunt ale mele (Roșia Montană, câini vagabonzi, drepturi cetățenești, piste de biciclete, etc), cu siguranță am putere să lupt pentru cea mai importantă și personală cauză a mea: fericirea copilului meu. Dacă până acum lucrurile nu au mers conform planului (întâlnit omul potrivit, prietenie, iubire, locuit împreună, căsătorie, copii), de ce am impresia că în viitor ele se vor așeza așa cum vrea mintea mea să le așeze? Și chiar dacă s-ar întâmpla conform planului, cine îmi garantează că nu am divorța în 3 ani de la nașterea copilului (știați că rata divorțului în Europa este de 60%)? Banii sunt necesari, dar niciodata nu au fost o condiție suficientă pentru fericire. Dacă există șansa să îmi privez copilul de bunuri materiale, sunt sigură că nu îl voi priva niciodată de înțelegere, dragoste, grijă, empatie, ascultare, educație, stimulare mentală, apropiere sufletească. Și sunt convinsă ca acestea sunt ingredientele absolut necesare pentru a crește copii echilibrați. Banii vin și pleacă. Dragostea rămâne. După cum spuneam mai sus, orice e posibil, chiar să-mi găsesc sufletul pereche, deși am un copil cu alt bărbat. În orice circumstanță, am convingerea că un copil te transformă într-un om mai bun”, a scris Nicoleta Cârjan pe Spirala Colorată.

Chiar dacă nu a fost dorită de tatăl ei Prinţul Nicolae, Iris Anna s-a născut sănătoasă şi este înconjurată de toata dragostea tinerei mame , care a avut curajul sa infrunte acest scandal.

Nicoleta Cîrjan este specialistă în comunicare şi activistă de mediu. Ea conduce asociaţia MaiNoi, agenţia de comunicare cu acelaşi nume, este Brand Ambassador al Giant Bycicles şi Environment Responsible la festivalul Electric Castle. Potrivit presei, ea l-ar fi cunoscut pe prinţul Nicolae la un eveniment pe care l-a coordonat.