Seară Românească – IT la MWC Barcelona

„Seara franţuzească” ,” seara nemţească”, etc. se auzea în anii trecuţi printre participanţii la congres. Delegaţiile firmelor de IT prezente la congres au participat la întâlnirile informale organizate de alte delegaţii însă nu au avut până la ediţia de anul acesta un eveniment propriu la care să îşi poată invita partenerii de afaceri.

Cu o ‘Seară românească’ au încheiat ziua de ieri, 23 februarie, reprezentanţii celor 14 companii româneşti care participă la Mobil World Congress 2016 Barcelona în aceste zile.

Anul acesta, pentru prima dată în istoria participărilor companiilor româneşti la MWC, Ministerul Economiei şi Comerţului împreună cu Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software ARIES, au organizat  o ‘seară românească’. Invitaţi au fost reprezentanţii firmelor româneşti prezente la congres şi partenerii străini ai acestora.

Au fost prezenţi responsabili din partea Ministerului Economiei şi Comerţului, din partea ARIES – dl. Daniel Giurea şi dna. Mihaela Ganciu din partea Agenţiei Caracteristic care asigură PR pentru ARIES-TM.  Gazde au fost dna. Geanina Boicu, Consul General al Consulatului General al Romaniei în Barcelona şi dl. Bogdan Bădescu, Consul Economic.

La finalul unei zile de activitate densă, au răspuns invitaţiei, unii dintre ei pentru prima data in Barcelona, apreciind atmosfera şi specialităţile (tapas) oferite. Locaţia perfectă şi servirea ireproşabilă au ajutat la reuşita acţiunii de „networking” între profesioniştii din IT. O menţiune pentru vinul de Recaş pe care dl Daniel Giurea a ţinut în mod special să îl recomande şi nu a greşit.

romania mwc barcelona
Foto: RoBarna