Ai noştri, ca Brazii! Dracula Boys Barcelona

Joacă fotbal din pasiune, vineri seara dezbracă salopetele, lasă şurubelniţele în portbagaj iar duminica se transformă în fotbalişti. Joacă cu pasiune, ca şi cum soarta lor ar depinde de asta, sunt Dracula Boys, echipă cuprinsă în Campionatul Amator de Fotbal 7 din Barcelona.

Duminică, o dimineaţă ploioasă, una dintre puţinele zile fără mult soare în Barcelona, pe Stadionul Can Buxeres din L’Hospitalet de Llobregat se joacă fotbal. Mult fotbal. Ca să vă faceţi o idee, cam trei meciuri simultane în fiecare oră! Asta spune ceva despre numărul celor care aleg să îşi petreacă duminica practicând un sport de echipă.

clasamente
Clasamente ale echipelor federate

Dracula Boys au jucat astăzi împotriva echipei situate temporar pe prima poziţie a clasamentului, Canallas (?!), într-un meci strâns cu multe faze de poartă şi multe goluri. Rezultatul a fost favorabil sud-americanilor însă nu fără emoţii, băieţii noştri încercând poarta până la final.

dracula boys

Echipa de fotbal 7 Dracula Boys Barcelona îşi datorează existenţa entuziasmului cu care abordează fiecare partidă, fără prea mare suport, cu material cumpărat în cea mai mare parte din banii lor. I-am urmărit jucând şi mă gândeam că am putea-o considera echipa de fotbal a comunităţii româneşti.

Ar fi nevoie de foarte puţin din partea noastră pentru asta, ar fi suficient să mergem pe stadion sa îi încurajăm spărgând seminţe în vreo duminică. Ar fi mai mult decât încântaţi să aibă şi pentru cine juca. Şi poate se vor găsi şi câteva majorete amatoare de o Clara rece lângă grătarul burtoşilor de lângă tribune.

Promitem să vă ţinem la curent cu programul meciurilor.