Cine transmite champions league -Sferturi 2016

Marţi -05 aprilie şi Miercuri – 06 aprilie avem festival de fotbal. Cine transmite champions league? La tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile champions league 2016 nu au existat restricţii, astfel că două echipe din aceeaşi ţară pot juca una împotriva celeilalte. Echipele calificate în sferturile de finală din UEFA Champions League 2016:

  • Atletico Madrid
  • Bayern Munchen
  • Barcelona
  • Benfica
  • Manchester City
  • Paris Saint-Germain
  • Real Madrid
  • Wolfsburg

Partidele din sferturile de finală se vor juca tur-retur, pe 5/6 şi 12/13 aprilie. Cine da  returul,    şi    cine televizează Atletico Madrid – Barcelona

Cine transmite champions league – Sferturi  2016:

  1. VfL Wolfsburg – Real Madridmiercuri 06 aprilie de la 20,45 Dolce Telekom
  2. Bayern Munchen – Benfica – marti 05 aprilie de la 20,45 Dolce Telekom
  3. Barcelona – Atletico Madrid – marti 05 aprilie de la 20,45 Dolce Telekom
  4. PSG – Manchester City – miercuri 06 aprilie de la 20,45 Dolce Telekom

Dolce Telekom are exclusivitate pentru difuzarea meciurilor din Champions League 2016, dincolo de faza grupelor, astfel că la întrebarea: cine transmite champions league numai abonaţii Dolce Telekom vor avea certitudinea vizionării tuturor partidelor. La celelalte platforme, digi sau focus se vor putea urmări numai meciurile pentru care Protv a optat. După ce Consiliul de Administraţie al TVR a respins achiziţionarea drepturilor tv pentru Champions League, ProTV a decis să preia opţiunile free-to-air, destinate unui post liber la distribuţie pentru care cabliştii nu trebuie să plătească o taxă suplimentară. Televiziunea din Pache Protopopescu va transmite un singur joc, marţea, din UCL şi unul joia, din Europa League, ambele fiind opţiunea numărul doi din ziua respectivă.

Duelurile din semifinale vor fi aflate pe 15 aprilie, de la ora 13:00. Meciurile din penultimul act se vor disputa pe 26/27 aprilie şi 3/4 mai.

Finala UEFA Champions League va avea loc pe 28 mai, pe San Siro din Milano şi va putea fi urmărită în exclusivitate la Dolve Telekom.