Transport pachete cu reciprocă gratis

Elitur Trans este o agenţie de transport pachete cu birou la Autogara centrala – Estacion Norte în Barcelona. Personal nu am apelat la serviciile lor dată fiind proximitatea cu altă agenţie care însă se dovedeşte mai scumpă, drept pentru care caut alternative; iată că vin acum, înaintea sărbătorilor de Paşti cu o ofertă interesantă. Trebuie să spun înainte de toate că articolul acesta nu este plătit, nu are intenţia să facă reclamă firmei (cu atât mai puţin pentru că nu ştiu cât de bine funcţionează, nefiind clientul lor), modalitatea de trimitere pachete pe care o propun este în schimb genială.

Ideea este ca trimiţând un pachet către un destinatar în ţară la rândul lui îţi poate trimite un alt pachet în limita a 30 de kg fără să coste nimic în plus. De ce mi se pare genială? Pentru că nu putea să cadă mai bine, trimiterile pe care le fac în preajma Paştelui şi Crăciunului sunt reciproce, trimit un pachet către familie şi primesc la rândul meu unul de la ei. Singura problemă pe care o văd este aceea că ar trebui să îmi planific bine ziua trimiterii pentru ca pachetul pe care îl primesc să îmi ajungă în timp util.

Tariful pe care îl practică agenţia de transport pachete este, conform comunicatului făcut, de 1 euro/kg plătit în cazul pachetelor reciproce o singură dată, la trimitere. Cât de bine funcţionează aşteptăm să ne spuneţi dumneavoastră, noi o să facem propriile noastre evaluări şi revenim cu opinii.

Un răspuns la „Transport pachete cu reciprocă gratis”

Comentariile sunt închise.