Cine transmite Wolfsburg – Real Madrid

Sferturile de Finală ale Champions League de anul acesta îşi onorează eticheta; cele patru semifinaliste nefiind pe deplin confirmate după meciurile tur. Unul dintre punctele de atracţie este returul Wolfsburg – Real Madrid de marţi.

În primul meci echipa germană a câştigat cu 2-0 într-o partidă extraordinară în care a pornit cu şansa a doua chiar dacă au fost gazde. Reacţia Realului la meciul de marţi se aşteaptă să fie contundentă, fotbalişii antrenaţi de Zinedine Zidane având forţa de a întoarce rezultatul la Madrid.

Învinşi cu 2-0 în Germania, în prima manşă, madrilenii au o misiune dificilă pe Bernabeu, tradiţia nefiind de partea lor. Cu toate acestea, tehnicianul francez este convins că echipa va beneficia de sprijinul fanilor.

„Eu cred că publicul va fi cu noi. Ştim că marţi ne vom juca sezonul. Este un meci important, iar publicului de pe Bernabeu îi place asta. Şi mie îmi place când lucrurile devin dificile”, a declarat Zidane.

Cine transmite Wolfsburg – Real Madrid

Partida este programată de la ora 20,45 (ora Europei Centrale) si va putea fi urmărită prin satelit la Dolce Sport. Abonaţii Digi TV şi Focus vor putea urmări partida la Protv (conform programării actuale)