Astăzi Finala Copa del Rey, cine o televizează

Duminică seara, începând cu ora 21,30, se dispută finala Cupei Spaniei la fotbal, între FC Barcelona şi Sevilla pe stadionul Vicente Calderon din Madrid.

Fiecare dintre echipe și-a adjudecat deja, în acest sezon, câte un trofeu. Barcelona a redevenit campioana Spaniei, un titlu de glorie care însă nu face uitat eșecul catalanilor în Liga Campionilor. Luis Enrique se bazează, ca de obicei, pe o echipă plină de valori, dar care a demonstrat că are probleme uneori.

Tripleta ofensivă sud-americană, compusă din Neymar, Messi și Suarez, va face o morișcă de pase imposibil de contracarat în toate situațiile, așa că Barca, în opinia noastră, nu are cum să termine cu zero în dreptul golurilor marcate.

Sevilla vine după un mare succes,recent echipa lui Unal Emery obținând încă odată Europa league, competiție a cărei specialistă s-a dovedit a fi. Însă tocmai acest succes foarte apropiat din punct de vedere cronologic, 3-1 cu Liverpool la Basel, o poate aduce echipa andaluză într-o formă mai slabă la finală. Uzura este imposibil să nu apară, iar dorința nebună a barcelonezilor de a face eventul poate fi o altă piedică cu care Sevilla se va înfrunta.

Cupa Spaniei este o atracție magnetică pentru orice echipă spaniolă, iar surprizele nu sunt excluse.

Partida va fi televizată de DigiSport