Bale sau Cristiano Ronaldo? Astăzi


Cele două naționale s-au mai întâlnit doar de trei ori până acum, lusitanii având două victorii în cont, iar galezii doar una. Palmaresul este 7-4 în favoarea naționalei lui Cristiano Ronaldo. Astăzi, Marţi, 06 Iulie 2016 de la 21,00 urmărim prima semifinală de la Euro 2016.

Portugalia înfruntă Țara Galilor în prima semifinală de la Campionatul European, la Lyon, de la ora 21.00, în direct pe DolceSport 1 şi Protv.

La capitolul statistici, portughezii sunt clar avantajați. Au mai ajuns de patru ori în această fază a competiției, iar o dată au și jucat finala, pierdută în fața Greciei, la turneul final găzduit chiar de ei. De cealaltă parte, galezii sunt în premieră în penultimul act al competiției. Totuși, evoluțiile din acest turneu îi îndreptățește pe britanici să spere. Portugalia nu a câștigat niciun meci în 90 de minute până acum, fiind o premieră pentru fotbalul mondial accederea într-o fază atât de avanastă numai datorită rezultatelor de egalitate.

Echipe probabile:

Portugalia: Rui Patrício – Cédric, Fonte, Ricardo Carvalho, Guerreiro – Danilo, João Mário, Adrien Silva, Sanches – Nani, Ronaldo

Țara Galilor: Hennessey – Chester, Ashley Williams, Collins – Gunter, Allen, Ledley, Jonathan Williams, Taylor – Bale, Robson-Kanu


Sursă: DolceSport