Alege machiajul potrivit prilejului, vei fi regina evenimentului

Bună duminică dragele mele,

Călătoria noastră în lumea înfrumusețării atinge în această epistolă un moment sensibil și controversat, atât din partea dumneavoastră cât și din partea esteticianului. Și spun acest lucru, chiar dacă supăr unele doamne sau domnișoare, deoarece am observat în ultimii ani tendința de a se folosi machiajul strident, încărcat, indiferent de eveniment, de locul evenimentului, când se desfașoară acesta dar mai ales nu se mai face diferența între a fi gazdă sau invitat și atunci m-am decis să atac acest subiect delicat de înțeles pentru anume persoane.

Pentru a înțelege mai bine acest subiecte, am adunat mai multe informații care trebuiesc avute în vedere și anume: dacă ești gazdă conduita spune să optezi pentru un machiaj clasic, invitatul înțelegând că te-ai concentrat asupra momentul să iasă bine, nelăsând impresia că ai stat să te machiezi toată ziua. Un alt sfat este să ții cont de locul unde se desfașoară petrecerea de exemplu la munte cu prietenii unde ținuta este mai lejeră cât și atmosfera.

O altă situație în care întâlnirea are loc cu părinții celui pe care dorești cu siguranță să-i impresionezi și nu să-i șochezi. Un machiaj care să te pună în evidență fără a exagera te va pune în avantaj. Clubul în care vei petrece noaptea cu prietenii în care poți adăuga un make-up în culori aprinse te va face să te simți ca o divă, acum fiind momentul culorilor stridente sau a unui ruj aprins. Și nu în ultimul rând, trebuie ținut cont de legătura pe care e nevoie să o faceți cu ținuta care, în cazul în care este încărcată de accesorii, te obligă la un machiaj în note calde, gingașia având locul ei neprețuit.

O idee de care vă sfătuiesc cu drag să țineti cont este să vă găsiţi make-up artistul care ține cont de detaliile expuse de tine și nu urmărește un make-up la indigo tuturor clientelor intrate in salon.

Duminică minunată vă doresc și simțiți-vă frumoase,răsfățate în orice moment al zilei.

A voastră,

Diana Vătafu