Pantofii cu toc înalt mereu la modă


[otw_shortcode_dropcap label=”V” font=”Alike” color_class=”otw-pink-text” background_color_class=”otw-no-background” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color” square=”square”][/otw_shortcode_dropcap]ă pregătiţi pentru un eveniment special şi doriţi să cumpăraţi o pereche de pantofi cu toc înalt? Indiferent dacă în cele din urma veţi opta pentru stiletto sau pentru alt tip de toc, este important să luaţi în considerare o serie de aspecte înainte de a apăsa pe butonul „Cumpără acum” al magazinului on-line preferat.

Tipul tocului. În cazul în care sunteţi o începătoare în mersul pe tocuri înalte, nu ar trebui să vă aventuraţi prea mult. Mergeţi pe varianta sigură: tocuri scurte şi groase. Treptat puteţi încerca şi tocuri mai înalte cum ar fi pantofi stiletto sau cu toc cui.

Ţinuta vestimentara. Cum vă veţi îmbrăca pentru eveniment? Tipul tocului pe care îl veţi alege pentru o anumită ocazie va fi cu siguranţă şi în mod semnificativ influenţat de hainele pe care le veţi purta. Cu toate acestea trebuie să ştiţi că nu există nişte reguli bătute în cuie. Pur şi simplu este bine să evitaţi nişte asocieri ciudate. O pereche de pantofi stiletto se potrivesc foarte bine cu o rochie. Pe de altă parte platformele arată minunat cu fuste scurte denim. Tocurile cui arată deosebit de frumos cu fuste formale şi cu pantaloni.

Culoarea. Contează foarte mult cum alegeţi să asortaţi culoarea unei rochii cu pantofii. Este esenţial să vă asiguraţi că tocurile înalte se asortează cu ţinuta. De exemplu, nu este potrivit să alegeţi tocuri înalte de culoare roşie şi un costum de afaceri. În mod similar, pantofii negri cu tocuri nu ar trebui asortaţi cu o rochie de vara, acest lucru va face ca picioarele dumneavoastră să arate mari şi pătrate. Când vine vorba despre blugi, avantajul este ca puteţi merge pe aproape orice fel de tocuri. Totuşi dacă doriţi să purtaţi tocuri cu blugi optaţi mai degrabă pentru o pereche de blugi slim fit.

Cât de înalţi? Acest lucru depinde în totalitate de gradul de confort. Unele fete se împiedică chiar şi în tocuri joase, în timp ce altele nu au probleme în a rezista cu brio ore în şir pe o pereche de pantofi stiletto cu tocuri foarte inalte. Dar cât de mare înseamnă prea mare? Nu există o regulă.

Totuşi dacă atunci când purtaţi tocuri înalte aveţi dureri de spate sau simţiţi crampe în jurul taliei, este clar ca e vremea să coborâţi pe nişte tocuri mai joase.