În atenția consumatorilor de varză murată din Spania: Cumpărați produse originale

[vc_row][vc_column][vc_column_text]


Comunicat de presă

Putina Soacrei, cea mai buna varză murată de pe piață își avertizează consumatorii din Spania

Firma Radu Magic Comimpex S.R.L. din Slobozia Moara Dambovita, Romania, producător al mărcii Putina Soacrei dorește să comunice clienților săi de pe piața spaniolă (consumatori ai produsului varza murată ambalată în vid), că în Spania, firma de import și distribuție Grupo Lider Expert SL vinde varză murată ambalată în România la o altă firmă și etichetată în Spania de către distribuitorul menționat, cu eticheta falsă Putina Soacrei.

Vă semnalăm care sunt diferențele evidente pentru a putea alege între produsul original și copia acestuia: Eticheta este copiata perfect, singurele diferențe sunt traducerea in spaniola a ingredientelor (eticheta în original are ingredientele in limba romana) și aplicarea ștampilei cu data expirării pe eticheta direct în locul etichetei albe pe care o aplicam în fabrica noastra pe produsul original și pe care trecem codul de bare, data expirării și zona de producție.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Se poate face diferența între fals și autentic prin simpla privire asupra produsului deoarece este evidentă: Varza noastra are frunza subțire și nervurile la fel. Varza distribuită de Lider Expert SL este un alt soi de varza cu foaia mai groasă și nervuri groase, aspect diferit la o simplă privire. De asemenea pe eticheta originala lipsește nr de telefon care este trecut sub adresa companiei.

Firma noastra este în contact cu un avocat din Spania care face demersurile necesare.

Pana atunci insă contam cu sprijinul consumatorilor fideli ai marcii noastre pentru a alege din rafturile magazinelor românești produsul original.

Atașăm imaginea cu cele doua produse, în fals și original.

Radu Dorin,
Asociat/administrator
Radu Magic Comimpex S.R.L. din Slobozia Moara Dambovita, Romania[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]