Mihai Voicu, deputat PNL de Diaspora: „Nu, mersi” lui Ciolos


Primul care și-a exprimat disconfortul față de oferta pe care fostul Prim-Ministru Dacian Cioloș a făcut-o actualei opoziții parlamentare a fost deputatul de diaspora Mihai Voicu, uitând că voturile din diaspora pe care PNL le-a primit, nu i se datorează. Domnia sa este un ilustru necunoscut pentru votanții din afara țării, pe când Cioloș a fost unul dintre argumentele pentru mandatul de deputat pe care deputatul Voinea tocmai îl începe glorios:

„Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu doreşte să fie pe afişele noastre şi că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menţionează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi“, este mesajul liberalului Mihai Voicu, deputat care se distanţează de Dacian Cioloş.

satelit televizor

Atitudinea liberalului i-a făcut pe o parte dintre internauţi să-l critice pentru această schimbare de optică. Deputatul îi reproșează fostului premier că oferta de colaborare pe care acesta a făcut-o a fost făcută la televizor dar nu are nici o problemă să recționeze pe facebook.

„Domnule Voicu, cădeţi în ridicol pe zi ce trece! Eu cred că ar trebui să depăşiţi momentul în felul următor: faceţi un pas în spate, înţelegeţi că voi, cei care aţi condus partidul, aţi fãcut-o prost, lăsaţi oamenii integri să conducă PNL-ul şi dacă vreţi să rămâneţi în partid vă sfătuiesc s-o luaţi de jos, de la lipit afişe, distribuit pliante… să vedeţi cum muncesc membrii de partid, să vedeţi cum pun suflet, cum stau zi şi noapte pe străzi pentru a vă ţine pe voi, conducătorii supremi acolo sus!“, a fost mesajul unui internaut pentru Mihai Voicu.

Atitudinea lui Voicu este împărtăşită şi de alţi liberali, atât din vechiul PNL, cât şi din fostul PDL. Aceştia nu mai vor să audă de o colaborare cu Cioloş după ce acesta nu s-a implicat în campanie, titrează Adevărul

Am cerut opinia colegului său de partid, senatorul de diaspora Viorel Badea, care se distanțează ferm de opinia colegului său de partid, spune că „PNL Diaspora nu împărtășește opinia deputatului Voicu”.

Pe domnul parlamentar de diaspora Mihai Alexandru Voicu îl așteptăm în circumscripția 43, Diaspora, pe voturile căreia și-a asigurat salariul de parlamentar pentru încă 4 ani, să ne explice alergia la propunerea fostului premier Ciolos, în care diaspora a văzut o nouă formă de a face administrație. O manieră de a face administrație care, trăind afară, ne este familiară, o vedem în țările în care trăim, simțim că funcționează și ne-am dori-o pentru România.

Domnul deputat reprezintă PNL însă ocupă un fotoliu parlamentar din partea românilor de peste granițe iar părerile domniei sale exprimate într-un spațiu colocvial ar putea fi greșit interpretate, ca fiind împărtășite de votanții din diaspora.