TINA OLARI Designerul Bistritean care a Cucerit Lumea Modei în Barcelona

     Industria modei a fost si este un teren de joaca incredibil de competitiv. Vedem cu fiecare noua prezentare de moda realizari vestimentare care ne taie respiratia si devin obiect al dorintei sau invidiei, dupa caz. Nu e de mirare ca intr-o profesie in care excelenta este conditia sine-qua-non iar succesul depinde de scânteia de inspiratie a creatorului de moda urmata de convertirea a nenumarate ore de munca intr-un distilat de eleganta, se razbeste greu.

     Bucuria data de recunoasterea de catre lumea modei barceloneze a talentului si profesionalismului designerului roman Tina Olari este intregita de dragostea cu care spune „sunt bistriteanca”.

tina olari

     DESIGNERUL BISTRITEAN TINA OLARI, PREZENTA LA MISS WORLD SPAIN CU CREATIILE SALE

     Gala Miss World Spain s-a desfasurat la Grand Casino Barcelona unde au defilat 16 concurente aspirante la titlul de Miss World Spain. Concurentele au îmbrăcat rochii create de Tina Olari. „Adoptată” de lumea modei spaniole, designerul Tina Olari a făcut senzaţie, cu creaţiile sale. Rochiile pe care le-au purtat frumoasele concurente au încântat publicul prezent la eveniment si toate orele din atelier si-au spus cuvantul.

     Tina Olari a creat inclusiv pentru Miss World Spain Barcelona de anul trecut, Sabela Alvarez, cea care a predat coroana actualei Miss- Mireia Lalaguna. Invitata speciala, concurenta de La Voz Tele 5- Tina Riobo, de asemea a fost imbracata de catre designer-ul roman.

„Sper din suflet ca una dintre reprezentantele Cataluniei sa castige titlul de Miss World Spain la gala nationala, ca sa pot sa ma mandresc mai apoi cu creatiile mele si la concursul Miss World”

chenar_missjpg
„Acum,trebuie sa aleg daca insotesc delegatia la faza superioara a Miss World sau daca merg in Dubai cu Sabela Alvarez la Concursul Miss Universal Peace and Humanity, unde Sabela va reprezenta Spania purtând creatiile mele”

 

     „Daca iti doresti o rochie de lux, apelezi la un designer de succes care iti va oferi ceea ce ti se potriveste mai bine” a declarat Tina Olari pentru RoBarna.

     Din dialogul deosebit de agreabil pe care l-am purtat detaliem parerile personale ale creatoarei de moda:

     1.Creatie „de autor” cu preturi accesibile sau Alta Costura?

     Creatii de autor, alta costura, dar in preturi accesibile publicului. Un detaliu important, e ca, facuta la comanda, creatia poate sa aiba pret mai accesibil, sau mai ridicat, ori foarte ridicat, pentru materialele  pe care clienta le decide dupa gustul si posibilitatile sale. Lucrez cu materiale de foarte buna calitate din Italia, franta, Japonia, Tarile Arabe, Indica sau Spania, calitate la preturi permisibile, sau linia inalta unde fibrele au maxima calitate sau detalii de lux, care bineinteles, ofera pretul mai mare. Clienta insasi decide, dupa bugetul propriu in care categorie vrea sa ramana.

      2.Cum se construieste un brand in lumea modei vestimentare?

     Brandul, numele, eticheta se creaza dupa multi ani de munca, creatii de calitate, diferite, detalii care sa te diferentieze intre ceilalti designeri… Implicare maxima si o amprenta de multa dragoste lasata in fiecare creatie, o energie care se transmite fiecarei cliente in parte, emotia pe care o traieste in momentul in care poarta creatia mea, emotia care transforma fiecare clienta in viitoare prietena.

     3.Tina sau Tina Olari?

     Tina Olari e cea care a existat mereu in spatele Brandului care pana acum cateva luni era Tina Style. Am decis sa raman in Tina Olari, pentru ca experienta a aratat ca numele cu care ramane fiecare persoana in conexiune cu creatiile mele, e numele personal, sunt apreciata si respectata pentru cea care sunt… Tina Olari.

     4.Urmatorul proiect de anvergura?

     Urmatorul proiect apropiat e prezenta cu creatiile mele in concursul national  Miss World Spain, unde voi fi prezenta alaturi de cele 4 reprezentante ale Cataluniei… Creatiile mele vor fi prezentate in luna august in Dubai de reprezentanta Spaniei, Sabela Alvarez. Ca proiecte de viitor, ca designer oficial al Miss Spain Barcelona, voi incepe pregatirile pentru concursul urmator care va avea loc la inceputul anului 2016.

     Ca proiect profesional de viitor, pregatesc colaborarea mea cu retaileri din Spania, unde sa existe la vanzare creatiile Tina Olari. In Romania, sunt in contact cu magazine din capitala sau orase importante, care distribuie linia de lux, mirese si gala, TINA OLARI !
2015-06-12 09.45.20 (Copy)

      Tina Olari,

      Atelierul de creatie Tina Olari il gasiti in Barcelona, Mariá Cubí 80.
Contact personal si mai multe info pe site-ul www.tinaolari.com