De unde iau lumina – Slujba de Inviere 2017 in Barcelona


  • Slujba de Inviere în Barcelona se va oficia la biserica Sant Pau din strada Sant Antoni Maria Claret 252

Se așteaptă ca participarea creștinilor care vor dori sa ia lumină în noaptea de paști în Barcelona să fie foarte mare. Din acest motiv slujba de Inviere se va desfășura la biserica Sant Pau din Calle Sant Antoni Maria Claret, spațiu care a mai fost utilizat în asemenea ocazii speciale în anii trecuți. Atenție: Nu se oficiază la biserica Sf. Gheorghe și nici la cea de pe Grand Via.

Slujba va începe la orele 23,30 iar locația o puteți vedea pe harta de mai jos. Se ajunge ușor cu metroul L5 – Albastru stația Hospital Sant Pau. Metroul funcționează toată noaptea. De asemenea liniile 9 și 52 de autobuz.

[clear]


„Saptamâna Patimilor prin care trece Hristos Domnul împreuna cu neamul omenesc, faptura a mâinilor Sale, se actualizeaza si se rescrie în fiecare an pentru ca noi crestinii sa constientizam marele dar ce ni s-a facut. Acest dar este mântuirea fiintei noastre. Dorim tuturor crestinilor pace, lumina si întarire duhovniceasca, urcând cu Hristos Golgota crucificarii pentru ca la finalul acestui drum ne asteapta Învierea.”

P.C. Preot Protoiereu Aurel Bunda
Parohia „Sfântul Gheorghe”
Barcelona


Info puteți obține la tel: 932.525.268 / mobil: 650.318.404

 

Indicația este pentru locul exact (vis-a-vis de intrarea bisericii)